Έρχονται καρμικές αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις από 17/07/2023

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο;

ΖΕΥΓΑΡΙ

Στις 17/07/2023 οι Δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) εγκαταλείπουν τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και μετακινούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού όπου θα παραμείνουν έως τις 12/01/2025. Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι ούτε πλανήτες ούτε αστεροειδείς, αλλά μαθηματικά υπολογισμένα σημεία τα οποία προκύπτουν από την τροχιά της Γης και κινούνται πάντα με αντίθετη φορά στο ζωδιακό. Αυτή η αλλαγή θα έχει σημαντική επίδραση στις ζωές μας και φυσικά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Θα πάτε διακοπές χωριστά; Πώς να διαχειριστείς τη ζήλια σου

Ο Βόρειος Δεσμός συμβολίζει τον προορισμό μας στη ζωή και μας υπενθυμίζει ποιο μονοπάτι θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και να νιώσουμε μεγαλύτερη πληρότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει συνήθειες και μοτίβα συμπεριφοράς που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας εάν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να εξελιχθούμε. Με τον Βόρειο Δεσμό λοιπόν στο ζώδιο του Κριού καλούμαστε να γίνουμε πιο άμεσοι, διεκδικητικοί και θαρραλέοι μέσα στις σχέσεις μας και πάνω απ’ όλα να μην καταπιέζουμε άλλο τα θέλω μας. Μέσα στο επόμενο ενάμιση έτος θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, επομένως θα πρέπει να πάψουμε να προσποιούμαστε ή να φοβόμαστε ότι θα πληγώσουμε ή θα απογοητεύσουμε τους άλλους εάν εκφράσουμε τις αληθινές μας ανάγκες. Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα διεκδικήσουν περισσότερη ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις τους, θα νιώσουν έντονη την επιθυμία να μείνουν μόνοι ή θα επιλέξουν συντρόφους οι οποίοι θα τους αποδεχτούν για αυτό που είναι. Ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί από την άλλη πλευρά να μας ωθεί στην εύκολη λύση, δηλαδή στο να εξακολουθήσουμε να κάνουμε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να μη διαταράξουμε τις ισορροπίες και να μην έρθουμε σε σύγκρουση με το ταίρι μας ή το πρόσωπο που έχουμε δίπλα μας. Θα πρέπει όμως να αντισταθούμε σε αυτή την παρόρμηση εάν θέλουμε να κάνουμε αληθινές σχέσεις και να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και κυρίως απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι με λίγα λόγια μια περίοδος που καλούμαστε να δράσουμε, να εστιάσουμε στον εαυτό μας και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας σχέσεις που είναι επιφανειακές και τις διατηρούμε μόνο και μόνο από ανασφάλεια ή από φόβο μοναξιάς.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποιες αλλαγές θα έχουν σε ερωτικό επίπεδο τα ζώδια με την αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού - Διαβάστε αναλυτικά στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top