Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια ζώδια θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Η Άση Μπήλιου γράφει για τα ζώδια που θα αλλάξουν τη ζωή τους

Μετά από τη σκληρή και δύστροπη Πανσέληνο που προηγήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου και η οποία έφερε χαοτικές καταστάσεις σε πολλά επίπεδα, έρχεται μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/08/2022 που θα μας βοηθήσει να βρούμε το σθένος, την αποφασιστικότητα και την ενέργεια για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να είμαστε πιο οργανωμένοι και παραγωγικοί, αλλά και να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας, την υγεία μας και τις συνήθειες μας.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 μοίρες και 4 λεπτά στο ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει περισσότερο όσους έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή πλανήτες από την 1η έως την 7η μοίρα στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο: Ποια ζώδια θα αλλάξουν τη ζωή τους

Η διάρκεια της επιρροής και ο ρόλος του Ερμή

Η επιρροή της Νέας Σελήνης του Αυγούστου διαρκεί τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Και επειδή κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μια νέα αρχή, καλό είναι τα νέα σας ξεκινήματα να τα κάνετε από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2022 και αυτό για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Αφενός γιατί έχουμε Πανσέληνο στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 και αφετέρου γιατί γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Ερμής (που είναι και ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης της 27ης Αυγούστου 2022) και όπως καταλαβαίνετε, αν έχετε κάποια ιδέα στο μυαλό σας, αν πρέπει να κάνετε διαπραγματεύσεις, εκκινήσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια, θα πρέπει να επισπεύσετε τις διαδικασίες πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, δηλαδή πριν τις 9/9.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης

Η Παρθένος στην αστρολογία σχετίζεται με τα θέματα της παιδείας, της υγείας, αλλά και τα εργασιακά και ίσως δούμε στην επικαιρότητα εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα. Επίσης, το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με το στρες, το άγχος και το πεπτικό μας σύστημα, οπότε καλό είναι να προσέξουμε να μην πιεζόμαστε και να προσπαθήσουμε να τρεφόμαστε σωστά, να προσέχουμε την υγεία μας και τη φυσική μας κατάσταση. Και επειδή η Νέα Σελήνη ποθεί αλλαγές, καλό είναι να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας.

Η Παρθένος όμως αγαπά και την ασφάλεια, την τάξη και την οργάνωση, ακόμα και στα συναισθήματα. Γι’ αυτό μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα στη ζωή μας και ιδιαίτερα τους τομείς που μπορεί να επικρατεί χάος. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαμε αφήσει τα πράγματα λίγο στην… τύχη τους ή ήμασταν πιο ανεκτικοί, τώρα θα φροντίσουμε να λάβουμε τα ινία και να θέσουμε τα όρια μας. Αν λοιπόν κάτι δεν μας αρέσει, δεν μας εκφράζει ή κάναμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, τώρα θα ανακατευθύνουμε την πορεία μας και ο καθείς θα αναλάβει τις ευθύνες του. Να θυμάστε ότι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της Παρθένου είναι: ανάλυση, ευφυΐα, συγκρότηση, μέθοδος, κριτική, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και καλό είναι να προσπαθήσουμε να τα αναπτύξουμε και να τα ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας.

Ζώδια: Πες μου την θέση που έχεις τον Άρη, να σου πω γιατί θυμώνεις

Οι όψεις και το ζητούμενο της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδανική για να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους και να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να τους πετύχουμε. Μπορούμε να οργανωθούμε, να φτιάξουμε λίστες, να δημιουργήσουμε νέες ρουτίνες, να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα των σχεδίων μας και να πιέσουμε τους εαυτούς μας να είμαστε παραγωγικοί.

Ωστόσο, η Νέα Σελήνη τετραγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους και αν δεν αξιοποιήσουμε την ενέργεια της σωστά, μπορεί να έχουμε νεύρα, καβγάδες και εμπόδια. Η Νέα Σελήνη κυβερνάται από τον Ερμή και οι Δίδυμοι που φιλοξενούν τον Άρη έχουν και αυτοί κυβερνήτη τον Ερμή. Έτσι, το τετράγωνο αυτό της Νέας Σελήνης με τον Άρη, τον πλανήτη της ενέργειας, της διεκδίκησης, της σεξουαλικότητας και του θυμού, μπορεί από τη μία να μας γεμίζει με ενέργεια και πάθος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, από την άλλη όμως μπορεί να μας κάνει εύθικτους, νευρικούς και ευερέθιστους, αλλά και να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας, να πεισμώσουμε, και τελικά να οδηγηθούμε σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Πρέπει να εξετάζουμε με ψυχραιμία τις μάχες που θα δώσουμε, και με προσοχή και συνέπεια να κάνουμε τα βήματα μας και να μην είμαστε θερμοκέφαλοι. Επίσης, μπορεί να γίνουμε σπάταλοι, κυκλοθυμικοί και να απαιτούμε από τους άλλους να χορεύουν στους δικούς μας ρυθμούς. Η όψη αυτή δείχνει άφθονη ενέργεια, δύναμη, παρόρμηση, σεξουαλική ορμή και κινήσεις δίχως φραγμούς και ηθικές αναστολές, γι’ αυτό προσέξτε να μην αναμειχθείτε σε παράνομες σχέσεις και πράξεις και στο τέλος εκτεθείτε. Επίσης, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προδοσίες, οργισμένο πάθος, βία, αυτοκαταστροφικές αποφάσεις, αλλά και να προκαλέσει φωτιές, μικροατυχήματα και τραυματισμούς.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/8/22 – 28/8/22

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, και θα δώσει μια ώθηση στα σχέδια και τα νέα ξεκινήματα μας. Όμως αυτή η όψη κρύβει μια παγίδα, καθώς μπορεί να νιώθουμε υπεραισιόδοξοι και ενθουσιώδεις κι έτσι τελικά να παραβλέψουμε σημαντικές λεπτομέρειες ή να πάρουμε βιαστικές και ανώριμες αποφάσεις. Θα πρέπει λοιπόν να μην βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας και να μην είμαστε απόλυτοι και αλαζόνες θεωρώντας ότι έχουμε πάντα δίκιο, διότι μπορεί να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα και να κάνουμε ουτοπικά όνειρα.

Διαβάστε ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top