Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο: Ποια ζώδια θα αλλάξουν τη ζωή τους

Η Άση Μπήλιου γράφει πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο

Από τις 24 Αυγούστου 2022 έως τις 23 Ιανουαρίου 2023 ο πλανήτης της επανάστασης, της αλλαγής, του ρίσκου, της πρωτοπορίας, ο Ουρανός, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και το ζητούμενο του είναι να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να τους ξεπεράσουμε και να φέρουμε την αλλαγή στη ζωή μας. Να αφήσουμε πίσω μας άτομα και καταστάσεις που δεν λειτουργούν και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Αυτό όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε κοινωνικό.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/8/22 – 28/8/22

Για να πετύχουμε όμως τη συλλογική αλλαγή θα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε μέσα μας και αυτό θέλει ο ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και ανατρεπτικός Ουρανός που απεχθάνεται τους περιορισμούς και αμφισβητεί τα παγιωμένα συστήματα και τις συντηρητικές απόψεις. Αν μπορούσε να πάρει ανθρώπινη μορφή ο Ουρανός, θα ήταν ένας νεαρός ανήσυχος ακτιβιστής που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε νέα μονοπάτια και δεν θα επέλεγε εύκολους δρόμους για να πετύχει την απαραίτητη αλλαγή.

Ζώδια: Πες μου την θέση που έχεις τον Άρη, να σου πω γιατί θυμώνεις

Βέβαια, αυτή η αλλαγή δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθεί, διότι ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο, ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και αντιδρά στις αλλαγές. Ο Ουρανός δεν αισθάνεται άνετα στον περιοριστικό Ταύρο, γι’ αυτό και σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε πτώση. Επίσης ο Ταύρος έχει μεγάλη λατρεία στην ύλη και ο Ουρανός αδιαφορεί γι’ αυτήν και όπως είναι κατανοητό οι συγκρούσεις που θα υπάρξουν θα είναι σε πολλά επίπεδα.

Δείτε πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top