Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/8/22 – 28/8/22

Η ερωτική ζωή ποιων ζωδίων θα ευνοηθεί αυτήν την εβδομάδα;

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου μας καλωσορίζει με το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα στις 22/08/2022, μια όψη η οποία φέρνει εκμυστηρεύσεις ή αποκαλύψεις μυστικών και γενικώς μας δημιουργεί την ανάγκη να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις και να κάνουμε ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις.

Στις 26/08/2022 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τις επαφές μας αφού θα μας χαρίσει διπλωματία και θα μας δώσει την ευκαιρία να βρούμε μια μέση λύση στα προβλήματα. Μάλιστα, από τις 09/09/2022 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο, επομένως μέχρι τότε εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι τότε για να τακτοποιήσετε θέματα σχέσεων και να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις. 

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Στις 27/08/2022 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού το οποίο μας δημιουργεί ένα αίσθημα έντασης και ανησυχίας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσουμε έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία ή να επιδιώξουμε να ταράξουμε τα νερά μέσα στις σχέσεις μας με αποτέλεσμα να συγκρουστούμε με το ταίρι μας. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τώρα μια ερωτική ιστορία η οποία μπορεί να ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά κι απροσδόκητα, όμως δε θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, ένα φεγγάρι το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και να κάνουμε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα με θάρρος κι αποφασιστικότητα. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και να μας φέρει σε σύγκρουση με τους άλλους αν φερθούμε εγωιστικά και δεν υπολογίσουμε τις επιθυμίες των άλλων. 

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις του ζωδίου σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top