Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου γράφει για το πώς θα είναι ερωτικά ο Αύγουστος για κάθε ζώδιο

Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ έντονος μήνας ο οποίος έχει σκοπό να ταρακουνήσει τις σχέσεις μας για τα καλά και να φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική μας ζωή. Ο μήνας αυτός ξεκινάει πολύ δυναμικά, αφού στις 02/08/2022 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Ουρανού στον Ταύρο, μια όψη η οποία φέρνει ένταση, απρόσμενες εξελίξεις και ειδήσεις που σοκάρουν. Η επιρροή έχει ήδη ξεκινήσει από το τέλος Ιουλίου. Οι συγκρούσεις, οι χωρισμοί και η ξαφνική αποστασιοποίηση είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών, αφού θα δεν θα διστάσουμε να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας και να σπάσουμε δεσμά χωρίς να υπολογίσουμε συνέπειες.

Αύγουστος 2022: Ο πιο κομβικός μήνας για 4 ζώδια

Στις 07/08/2022 το σκηνικό θα γλυκάνει για λίγο, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα συνδέεται με ρομαντικά συναισθήματα και φέρνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στις σχέσεις. Την ίδια μέρα όμως το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου μας φέρνει εμπόδια και περιορισμούς, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσουμε, να κάνουμε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή για να διεκδικήσουμε ένα πρόσωπο. Στις 09/08/2022 η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα δημιουργεί έντονα πάθη και ακραίες ερωτικές καταστάσεις, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, εμμονές και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Στις 11/08/2022 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου μας χαρίζει περισσότερο ενθουσιασμό και μας κάνει πιο δοτικούς, γενναιόδωρους και θερμούς απέναντι στους άλλους. Την επόμενη μέρα στις 12/08/2022 πραγματοποιείται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, ένα φεγγάρι το οποίο αποτελεί ένα τεστ δοκιμασίας για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Σημαντικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα αναγκαστούμε να δούμε κατάματα τη σκληρή αλήθεια για μια κατάσταση και να πάρουμε κομβικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με λογική και ψυχραιμία και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.

Στις 18/08/2022 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα μας βοηθήσει να συμφιλιωθούμε με το ταίρι μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις σας ή να κάνουμε νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση μας. Στις 20/08/2022 ο Άρης θα ξεκινήσει την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο των Διδύμων, αφού από τον Οκτώβρη θα γυρίσει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Ο Άρης σε αυτή τη θέση μας κάνει πιο ανήσυχους και ευερέθιστους και έχουμε περισσότερο ανάγκη την εγκεφαλική έξαψη. Ο Άρης στους Διδύμους ενθουσιάζεται εύκολα, αλλά βαριέται εξίσου εύκολα και γι’ αυτό μας δημιουργεί την επιθυμία να πειραματιστούμε και να βγούμε από τη ρουτίνα. Νέες επαφές και γνωριμίες ευνοούνται και μας έλκει το χιούμορ και το πνεύμα των ανθρώπων που γνωρίζουμε.

Άση Μπήλιου: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Στις 27/08/2022 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να κάνουμε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις μας και γενικώς να διεκδικήσουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε. Ωστόσο, την ίδια ημέρα το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με απρόοπτα, αναπάντεχες συναντήσεις ή με αντιδράσεις που θα μας ξαφνιάσουν. Ο μήνας κλείνει με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/08/2022, μια απαιτητική όψη η οποία εντείνει το αίσθημα της μοναξιάς και δυσκολεύει τις σχέσεις μας. Μπορεί να νιώσουμε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στο συναίσθημα μας και δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις να οδηγηθούν στο τέλος τους. Η αντίθεση αυτή μας καλεί να φερθούμε με ωριμότητα και μας προτρέπει να εστιάσουμε σε πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας και να πάρουμε απόσταση από ανθρώπους που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι και μας πληγώνουν συστηματικά.

Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top