Άση Μπήλιου: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Κάποιες μέρες χρειάζονται προσοχή!

Άση Μπήλιου: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Ο Αύγουστος είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες του καλοκαιριού με πολλά γεγονότα, καθώς φαίνεται ότι οι κινήσεις κάποιων πλανητικών επιρροών που χτίζονται από το 2021 ακόμη φτάνουν σε ένα κρίσιμο σημείο. Καλώς ή κακώς σε όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες αντιξοότητες, οι οποίες όμως μπορεί να μετατραπούν με την κατάλληλη διαχείριση σε ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου. Πολλοί πλανήτες θα βρίσκονται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ωθώντας την προσοχή μας περισσότερο στο παρελθόν. Ίσως πρέπει να κλείσουμε κάποια κεφάλαια πριν πέσουμε με τα μούτρα στο καινούριο.

Η Πανσέληνος στις 12/08/2022 που θα είναι έντονη από τις 11/08/2022 μας δίνει ακριβώς αυτή την ευκαιρία. Να κόψουμε τους δεσμούς με το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον. Ίσως είναι το πιο απαιτητικό φεγγάρι του φετινού καλοκαιριού και η επικαιρότητα που θα το συνοδεύει όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και έντονη.

Στις 20/08/2022 ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας θα περάσει στους Διδύμους, αυτή τη φορά όχι για το σύνηθες διάστημα των 6-7 εβδομάδων που συνήθως περνά σε κάθε ζώδιο, αλλά για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2023. Σε αυτό το διάστημα τα λόγια, η επικοινωνία θα έχει τεράστια δύναμη κι από μας εξαρτάται να τη χρησιμοποιήσουμε θετικά και όχι καταστροφικά.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Δείτε ποιες είναι οι ευνοϊκές και οι δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022 στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top