Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ»

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση των φιλιών Μπάρκα - Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν ακούστηκε το τραγούδι του Χρίστου Αντωνιάδη «Δεν είσαι εσύ»- βίντεο Super Κατερίνα

Τα βλέμματα των media ήταν στραμμένα σήμερα στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη δημοσιοποίηση των παθιασμένων φιλιών του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, με τη Δανάη Μπάρκα. Τα ονόματα των παρουσιαστριών ήταν άλλωστε, στα πρώτα 10 πιο δημοφιλή trends στην πλατφόρμα Χ σήμερα. 

Το άγνωστο ραντεβού Καινούργιου - Τσαγκρίδη πριν τα φιλιά με την Μπάρκα

Η Katken δεν αναφέρθηκε φυσικά στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, αλλά πέταξε μια ατάκα όλο νόημα, με αφορμή ένα θέμα που έπαιξαν στη Super Κατερίνα, σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

«Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, σε στιγματίζουν. Να είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλη μέρα… », ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση μετά τις φωτογραφίες με τον πρώην της Καινούργιου

Σε άλλο σημείο της εκπομπής κι ενώ ξαναβγήκαν στον αέρα μετά από διαφημιστικό break, έπαιξε το τραγούδι του Χρίστου Αντωνιάδη, με τίτλο «Δεν είσαι εσύ». Τότε, έβαλε το χέρι μπροστά από το στόμα της, έσφιξε τα χείλη της και είπε «Ψυχραιμία».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top