Το άγνωστο ραντεβού Καινούργιου - Τσαγκρίδη πριν τα φιλιά με την Μπάρκα

Όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος της Κatken, N. Γεωργιάδης

Όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για το άγνωστο ραντεβού Καινούργιου- Τσαγκρίδη πριν τα φιλιά με την Μπάρκα

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media με τα παθιασμένα φιλιά του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» στο ΟΡΕΝ, με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη να κάνει αποκαλύψεις για συνάντηση του πρώην ζευγαριού, πριν δημοσιοποιηθεί το νέο «ειδύλλιο».

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί σε νυχτερινό κέντρο!

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος που είναι καλός φίλος της Katken αποκάλυψε ότι μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι Μπάρκα και Τσαγκρίδης εθεάθησαν μαζί στην Άννα Βίσση, «ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, που επικοινωνούσε συχνά με την Κατερίνα Καινούργιου, της ζήτησε να βρεθούν. Υπήρξε ένα ραντεβού σε γνωστό μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και υποτίθεται ότι κάπως το κλίμα… δεν ήταν πολύ κακό. Δε μιλάμε για ακριβώς επανασύνδεση, αλλά δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις που ήταν κάπως καθησυχαστικές, θα τις πω εγώ. Στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που είδαμε όλοι και έγινε viral στο twitter», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από την περίοδο που ήταν ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

Φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από την περίοδο που ήταν ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

Γεωργιάδης: «Δεν ήταν τυχαίο» που πήγε ο Τσαγκρίδης στο μαγαζί που ήταν η Καινούργιου 

Στο μεταξύ σήμερα, στην εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστό ότι χθες το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου ήταν με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι. Στο ίδιο μαγαζί πήγε και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και όταν η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για την παρουσία του, αποχώρησε.

Καινούργιου - Τσαγκρίδης στο ίδιο μαγαζί μετά τα φιλιά με την Μπάρκα

Την είδηση επιβεβαίωσε μάλιστα και ο Νίκος Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι το στέκι της, πηγαίνει εκεί σχεδόν κάθε Κυριακή. Ενώ βρισκόταν εκεί η Κατερίνα Καινούργιου, μπήκε στο μαγαζί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Δεν ήταν τυχαίο και μόλις ενημέρωσαν την Κατερίνα ότι ήταν στον χώρο, εκείνη αποχώρησε. Είναι λίγο άκομψο, όπως το βλέπω εγώ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες υπήρξαν στην ίδια παρέα. Επαγγελματικά είναι λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο, γιατί βρίσκονται και απέναντι τηλεοπτικά».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει φυσικά δικαίωμα να προχωρήσει τη ζωή του, αρκεί να έχει δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις, είτε υπάρχει μια φιλία είτε μια ερωτική σχέση», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top