Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση μετά τις φωτογραφίες με τον πρώην της Καινούργιου

«Εάν πει κάποιος κάτι για μένα, έχω δύο επιλογές»

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», για τα προσωπικά της και τον ντόρο που έχει προκληθεί στο διαδίκτυο, με τις φωτογραφίες στις οποίες φιλιέται παθιασμένα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

δαναη μπαρκα

Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν πρόκειται να μπει σε ένα φαύλο κύκλο απαντήσεων με πρόσωπα που έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top