Τριανταφυλλίδης: Συνέχεια στην κόντρα με Αρναούτογλου με νέα δήλωση 

«Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Video Open)  

Συνέχεια στην κόντρα με τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης με νέα δήλωσή του, στο Open Weekend, σχετικά με την απάντησή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στις αρχικές του δηλώσεις για τον ίδιο.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

«Τους αυτοδημιούργητους, που καμαρώνουν γιατί δεν έχουν καλλιεργήσει τον εαυτό τους, τους θεωρώ επικίνδυνους γιατί όλοι όσοι είναι προβεβλημένοι, είναι πρότυπα για την κοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο  Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ελένη Ράντου - Το άγνωστο περιστατικό βίας που αποκάλυψε ο Τριανταφυλλίδης

Σχολίασε επίσης για το ζήτημα  της κόντρας τους:   

«Σιγά μην με καταβάλλει το τι λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει ο Αρναούτογλου κάτι κακό για κάποιον, για αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο. Προφανώς με ξέρει πολύ καλά για να μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Προσωπικά δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ γράφω μόνο για τις δουλειές ανθρώπων».

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Είμαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη»

Ανέφερε ακόμη ότι η γνώμη που έχει σχηματίσει για τον  παρουσιαστή είναι διαμορφωμένη εδώ και χρόνια.«Πριν αρκετά χρόνια, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ο Όμορφος κόσμος το πρωί, είχα γράψει την γνώμη μου για αυτές τις εκπομπές και τον ίδιο.  Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά και να είναι προβεβλημένος σε μια κοινωνία που λατρεύει το χρήμα κι όχι τους ανθρώπους που αγωνίζονται να ξεχωρίσουν. Αυτά τα πράγματα τα βρίσκω επικίνδυνα» υποστήριξε.   

Σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day, σχολίασε «Το έχω πει πριν χρόνια, όταν πρωτοβγήκε. Για αυτό καμάρωνε κιόλας, ότι είχε έλλειψη παιδείας κι ότι τι να κάνω εμείς ήμασταν φτωχά παιδιά όταν ξεκινήσαμε. Είχε δίκιο ο Παπανώτας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top