Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι κακόψυχος, μου δημιουργεί απέχθεια»

Νέο... beef στην ελληνική σόουμπιζ!

Δείτε τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Στα αρνητικά σχόλια που έκανε για εκείνον δημόσια ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε ότι δεν τον αγγίζουν, καθώς πρόκειται για έναν... κακόψυχο άνθρωπο!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αποκάλυψη για τον αρραβώνα που έκανε στο παρελθόν

«Μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης αυτός ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει, οπότε όλη αυτή η απογοήτευση δε με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ούτε καν... Εδώ και πάρα πολλά χρόνια κι είναι και πολύ κακόψυχος. Αντί ένας άνθρωπος να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει κι είναι κακός. Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πούνε και πάντα ψάχνουν να βρούνε το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. 

«Δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι», είπε ο Γρηγόρης για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη!

«Δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι», είπε ο Γρηγόρης για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη!

Άρα αυτός ο τύπος ποτέ δε με συγκίνησε. Οπότε τα λόγια του όχι απλά δε με αγγίζουν, ούτε κατά διάνοια. Να είναι καλά, αλλά πάντα τον είχα κατατάξει στην κατηγορία των ανθρώπων που ήταν για εμένα… κι η εμφάνισή τους, που εμφανίζονται και μιλάνε είναι προσβλητική. Όταν πάει να αρχίζει να μιλάει και ειδικά να σχολιάζει… είναι πολύ κακία και δε με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή Πρωινό μας

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Είμαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη»

«Δε θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, για εμένα όμως δεν έχει σημασία σε ποια ζώνη θα είναι. Για μερικά πρόσωπα όλες οι ζώνες είναι λάθος και για αυτό φοράνε τιράντες. Όποιος και να έχει μια διαφωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει δίκιο», ανέφερε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή Δύο στη 1 της ΕΡΤ 1 την περασμένη Κυριακή. 

Όταν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αρχίζει την κριτική, οι παρουσιαστές... τρέμουν!

Όταν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αρχίζει την κριτική, οι παρουσιαστές... τρέμουν!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top