Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αποκάλυψη για τον αρραβώνα που έκανε στο παρελθόν

Για ποιο λόγο τον έκανε και γιατί δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Δείτε όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Happy Day

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Happy Day για τον χωρισμό από τη μητέρα του γιου του Αναστάση, Κατερίνα Κόκλα, τον άγνωστο αρραβώνα του σε ηλικία 27 χρόνων αλλά και στο ότι έχει απατήσει κι έχει απατηθεί.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ξεκουραστώ λίγο, θα υπάρξει μια παύση»

«Έχω απατήσει αρκετές φορές… Είναι τρέλα που έχω ζήσει. Μου το έχουν κάνει με τον χειρότερο τρόπο. Με έχουν απατήσει με τον χειρότερο τρόπο, καταγράφηκε η στιγμή της πράξης στο κινητό μου, πήρε κατά λάθος τηλέφωνο. 500 χιλιάδες φορές το άκουσα. Κατεγράφη η πράξη. Το άκουγα real time, συνέβη το 1997-1998. Της είπα ότι ήταν πάρα πολύ καλή, το πήγα στην πλάκα», είπε αρχικά. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου

«Όλοι μπορεί να πέσουν σε αυτό το σφάλμα και να κάνουν λάθη. Θέλω οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι και να μπορούν να πουν την αλήθεια. Στο θέμα του έρωτα μπορώ να τα δικαιολογήσω όλα», δήλωσε στην Τίνα Μεσσαροπούλου ο παρουσιαστής. Ακόμα, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του και το πώς πήρε ο γιος τους τον χωρισμό. «Δε με ρώτησε ποτέ γιατί. Βλέπει φωτογραφίες μας ο Αναστάσης και μας βλέπει πολύ αγαπημένους με τη μαμά του», σημείωσε.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε τον άγνωστο αρραβώνα που έκανε στα 27 του και γιατί δεν αποφάσισε να παντρευτεί: «Στα 27 αρραβωνιάστηκα μια κοπέλα, ουσιαστικά έκανα πράγματα για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Δεν ξαναέφτασα κοντά στον γάμο. Μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του Αναστάση. Εγώ είμαι και λίγο γαμοφοβικός».

Τα τελευταία... αρκετά χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Αντωνίου

Τα τελευταία... αρκετά χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Αντωνίου

Στη συνέχεια μίλησε για τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου και τη γνωριμία τους. «Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δε με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες. Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει», συμπλήρωσε. 

Αρναούτογλου: «Κόντεψα να κάνω κακό στη σύντροφό μου με τα χάπια που πήρα»

Ο Γρηγόρης αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε με τα χάπια αδυνατίσματος. «Η Νάνσυ με έσωσε από όλη αυτή την ιστορία με τα χάπια αδυνατίσματος, θα είχα κάνει κακό. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άλλον άνθρωπο την ώρα που παίζαμε μπιρίμπα, με κάποιον στον δρόμο που μαλώνω πάλι πάω να τον χτυπήσω και φτάνω το πρωί στο ραδιόφωνο και γίνομαι επιθετικός με τη Νάνσυ, αρχίζω να την ταρακουνάω. Μόλις τελειώνει όλο αυτό, μου λέει τι είναι αυτά τα χάπια; Και μόλις το διαβάζουμε… Μια-δυο μέρες ακόμα να τα έπαιρνα…», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top