Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ξεκουραστώ λίγο, θα υπάρξει μια παύση»

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε τις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά

Δείτε όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο βραδινό του σόου, το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά.

Μετά από τόσα χρόνια στο «γυαλί», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να ξεκουραστεί

Μετά από τόσα χρόνια στο «γυαλί», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να ξεκουραστεί

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε αρχικά ότι το The 2Night Show θα προβάλλεται έως το τέλος του 2022, ενώ μιλώντας για το ιδιαίτερα φορτωμένο του πρόγραμμα, σχολίασε: «Έχω μάθει να δουλεύω και μου αρέσει η δουλειά. Κάνω τον σταυρό μου γιατί δόξα τον Θεό κάνουμε μια δουλειά που είναι ευχάριστη. Τα τελευταία 25 χρόνια έχω σταματήσει να γκρινιάζω… από τη στιγμή που κάνουμε δουλειές που αγαπάμε. Θέλω να δω δυο-τρία εστιατόρια στην Αθήνα και να ξεκουραστώ λίγο, θα υπάρξει μία παύση».

Γρήγορης Αρναούτογλου: «Όλα τα "ντιβιλίκια" τελειώσανε»

Αρναούτογλου για Χρηστίδου – Μαραντίνη: Στενάχωρο να καταλήγουν σε εξώφυλλα

Όσον αφορά στις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά ότι αυτή είναι μία κακή περίοδος για τον παρουσιαστή, ξεκαθάρισε: «Ταλαντούχοι άνθρωποι σαν τον Νίκο, δε χρειάζεται να αλλάζουν κανάλια ή τα κανάλια να αλλάζουν τους παρουσιαστές, αν κάποια στιγμή δεν πάνε καλά. Όταν έχεις αποδείξεις ότι είσαι ταλαντούχος και καλός, θα υπάρξουν και τα πάνω και τα κάτω. Δε γίνεται να μη συμβεί. Άρα ο σκοπός είναι να ανανεώνονται οι άνθρωποι κι επειδή είναι πολύ μικρός ο κύκλος στην Ελλάδα, καλό είναι να κάθεσαι κάπου και να το πολεμάς».

Από παλιότερη επίσκεψη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Από παλιότερη επίσκεψη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Και το κανάλι να εμπιστεύεται έναν ταλαντούχο παρουσιαστή κι ο παρουσιαστής να αγαπάει το κανάλι του και να μπορούν να σμίξουν. Αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Αν υπάρχει παρασκήνιο, που δε γνωρίζω και δεν μπορούν να τα βρούνε, αυτό είναι κάτι άλλο», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top