Ελένη Ράντου - Το άγνωστο περιστατικό βίας που αποκάλυψε ο Τριανταφυλλίδης

Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;

Δείτε όσα είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την Ελένη Ράντου

Για το ελληνικό #metoo αλλά κι ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στην Ελένη Ράντου πριν από πολλά χρόνια, μίλησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

Ελένη Ράντου: «Δεν είμαστε ερωτευμένοι με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου…»

Όπως δήλωσε στο Πρωινό: «Εγώ με την ιστορία του #metoo έχω κάποιες αντιρρήσεις, έχει κάποια κενά. Όμως είναι σωστή στο σύνολό της. Καταλαβαίνω τα ψυχικά προβλήματα κάθε ανθρώπου, αλλά όταν έχει περάσει τα 20-25 και κάποιος θιασάρχης του φέρεται άσχημα και εκείνη την ώρα δεν αντιδράσει -ή να τον βρίσει, ή να φύγει ή να φωνάξει την αστυνομία ή να τον καταγγείλει- από τη στιγμή που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν και τη συνεχίζει, μπορεί κανείς να πει ότι είναι και λίγο… συνεκμεταλλευτής. Φυσικά δε μιλάω για αξιόποινες πράξεις». 

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης με τα όσα είπε /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός, αποκάλυψε ένα περιστατικό βίας που συνέβη στην Ελένη Ράντου

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Είμαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη»

«Κάποιος πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είπε ότι¨: "Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελένη Ράντου, δύο χρόνια είχε ξεκινήσει το θέατρο, κι επειδή κάποιος θιασάρχης της έβαλε τις φωνές -κάτι πήγε να της πει άσχημο-, μόνο που δεν του πέταξε την καρέκλα στο κεφάλι κι ούτε η καριέρα της Ράντου καταστράφηκε, ούτε τίποτα". Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι φοβούνται μη χάσουν το ψωμί τους, αλλά από την άλλη δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να μου λες ότι τότε έγινε αυτό. Επαναλαμβάνω, δε μιλάω για αξιόποινες πράξεις», είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top