«Τι βλακείες είναι αυτές;»: Σφοδρή σύγκρουση στο J2US για Βανδή-Μελισσανίδη

Η ατάκα του Σταμάτη Φασουλή που συζητήθηκε...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Ξενύχτησα στην πόρτα σου, ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US ο Ιωάννης Μελισσανίδης κι η παρτενέρ του, Μελίνα Μακρή το βράδυ του Σαββάτου.

J2US: «Λύγισε» η Φωτεινή Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, αμέσως μετά την εμφάνιση τους, η τοποθέτηση του Ολυμπιονίκη προκάλεσε αντιδράσεις σε δύο εκ των τεσσάρων μελών της κριτικής επιτροπής.

Η τοποθέτηση της Δέσποινας Βανδή στο J2US εκνεύρισε τον Ιωάννη Μελισσανίδη

Η τοποθέτηση της Δέσποινας Βανδή στο J2US εκνεύρισε τον Ιωάννη Μελισσανίδη

Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή, οι οποίοι και διαφώνησαν για διαφορετικούς λόγους μαζί του. «Η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό» τόνισε, μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια. «Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες κι εγώ αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δε χωράει χαμόγελο».

J2US - Βανδή σε Κάκκαβα: «Θέλει να κάνει τηλεόραση και φαίνεται»

«Εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο» αποκρίθηκε ο Ιωάννης Μελισσανίδης. «Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δε φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες "έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι". Εγώ έτσι το ένιωσα κι έτσι το έβγαλα. Δε χαμογελούσα γιατί είχα τη διάθεση τραλαλά τραλαλό», πρόσθεσε.

Ο Σταμάτης Φασουλής ξεκαθάρισε τα πράγματα για το τραγούδι Ξενύχτησα στην πόρτα σου

Ο Σταμάτης Φασουλής ξεκαθάρισε τα πράγματα για το τραγούδι Ξενύχτησα στην πόρτα σου

Δέσποινα Βανδή για Μενεγάκη: «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;»

«Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πώς σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει: "ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ" γιατί εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής στον Χρυσό Ολυμπιονίκη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top