Δέσποινα Βανδή για Μενεγάκη: «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;»

Η αντίδραση της σε όσα είπε για εκείνη δημόσια η παρουσιάστρια

Δείτε τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Ήταν στενές φίλες, ωστόσο, την εποχή που η Ελένη Μενεγάκη χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο, η φιλία τους πέρασε κρίση κι από τότε η Δέσποινα Βανδή δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη για Δέσποινα Βανδή: «Νιώθω ότι τώρα τη γνωρίζω»

To βράδυ του Σαββάτου ο Παύλος Σταματόπουλος κι η κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι συνάντησαν στα παρασκήνια του J2US την τραγουδίστρια. 

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Δέσποινα Βανδή σχετικά με τα όσα έχει δηλώσει για τις αλλαγές στη ζωή της την τελευταία διετία, αλλά και τα όσα είπε πρόσφατα για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη.

Η Δέσποινα Βανδή εξεπλάγην με όσα είπε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη!

Η Δέσποινα Βανδή εξεπλάγην με όσα είπε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη!

«Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Έχει να κάνει όλο με τον εσωτερικό μου κόσμο προφανώς, ο οποίος είναι φωτεινός. Είμαι χαρούμενη. Νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα. Όχι ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πριν, αλλά κοιτάζοντας πίσω νιώθω ότι στο σήμερά μου έχω μεγαλώσει όμορφα», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή στη πρεμιέρα του Γεια - Το βίντεο και το φιλί με τον Φοίβο

Ελένη Μενεγάκη & Δέσποινα Βανδή σε θεατρική πρεμιέρα το 2004!

Ελένη Μενεγάκη & Δέσποινα Βανδή σε θεατρική πρεμιέρα το 2004! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στη Μαρία Μπακοδήμου, λέγοντας ότι αισθάνεται ότι τώρα γνωρίζει την τραγουδίστρια. «Αυτήν την τελευταία διετία νιώθω -συνέντευξη, συνέντευξη- ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα. Την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως κι εκείνη με ξέρει από το ξεκίνημα. Μαζί ξεκινήσαμε. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται. Όλοι μας από κάποια φάση της ζωής μας και μετά, κάπως είναι, μεγαλώνουμε και ξέρουμε ότι αυτό που φοβάσαι πια, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μήπως σας μπέρδεψα; Δεν ξέρω. Κάθε συνέντευξή της, με κάνει αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Κάθε φορά με αυτά, νιώθω ότι την πλησιάζω και παραπάνω», είχε πει στο «αέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top