Ελένη Μενεγάκη για Δέσποινα Βανδή: «Νιώθω ότι τώρα τη γνωρίζω»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στη Μαρία Μπακοδήμου και είπε ότι αισθάνεται ότι τώρα γνωρίζει την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Βγήκε στη Μαρία Μπακοδήμου και λες “εντάξει τώρα τι θα πει;” και πάλι φωτίζει ένα κομμάτι της ζωής της, που λες “ρε Δέσποινα, τα ‘χες πει όλα αυτά τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο;”. Σαν να είναι στη φάση της ζωής της που δεν «φοβάται», που νιώθει έτοιμη να πει αυτά που νιώθει και αισθάνεται, τα οποία μέχρι τώρα τα είχε κλειδαμπαρωμένα».

Συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα»

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε: «αυτή την τελευταία διετία νιώθω –συνέντευξη, συνέντευξη- ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα. Την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως κι εκείνη με ξέρει από το ξεκίνημα. Μαζί ξεκινήσαμε. Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται. Όλοι μας από κάποια φάση της ζωής μας και μετά, κάπως είναι, μεγαλώνουμε και ξέρουμε ότι αυτό που φοβάσαι πια, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μήπως σας μπέρδεψα; Δεν ξέρω. Κάθε συνέντευξή της, με κάνει αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Κάθε φορά με αυτά, νιώθω ότι την πλησιάζω και παραπάνω».

Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top