J2US: «Λύγισε» η Φωτεινή Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της

«Έφυγε» πριν από 40 μέρες

Μια ακόμα ξεχωριστή εμφάνιση πραγματοποίησαν στη σκηνή του J2US η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Όταν έχω εσένα» του Σταμάτη Κραουνάκη

Το ζευγάρι εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά την κριτική επιτροπή, όμως η Φωτεινή Δάρρα θέλησε να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση. 

Δάρρα: «Ζω τη φάση της άρνησης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ»

«Με συγκινεί πάρα πολύ ο Πάνος κάθε φορά που τραγουδάει. Αυτή τη φορά όμως, απόψε, με συγκίνησε πάρα πάρα πολύ γιατί για το “Όταν έχω εσένα” του είπα, λίγο πριν βγούμε, να σκεφτεί και να απευθυνθεί. Δηλαδή “κοιτάς μπροστά και το λες στον άνθρωπο που αγαπάς” και το έκανε 1000%. Αλλά θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι αυτό, είναι ένα τραγούδι που με το “Όταν έχω εσένα” μπορεί να είναι και κάποιος άλλος στη ζωή σου», είπε η τραγουδίστρια.

Συγκινεί η Φωτεινή Δάρρα: «Μου έλειψε πολύ η αγκαλιά της μητέρας μου χθες»

Δεν κατάφερε μάλιστα να κρύψει τη συγκίνησή της, αφού η ίδια χθες έλεγε το τραγούδι για ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, που δεν είναι πια στη ζωή, τη μητέρα της. 

«Θέλω να πω ότι, παρόλο που κινδυνεύω να με πουν γραφική επειδή ξαναμιλάω για την μαμά μου, της το αφιερώνω γιατί αύριο είναι οι 40 μέρες από… Κι αυτό το “Όταν έχω εσένα” με αγγίζει πάρα πολύ απόψε. Ακόμα περισσότερο από οποτεδήποτε άλλοτε», είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top