Δάρρα: «Ζω τη φάση της άρνησης. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ»

Τι είπε για την απώλεια της μητέρας της;

Δείτε όσα είχε πει η Φωτεινή Δάρρα στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Φωτεινή Δάρρα, αφού πριν από λίγες εβδομάδες «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της.

Η γνωστή ερμηνεύτρια προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλειά της, αλλά υπάρχουν στιγμές που «λυγίζει». Έχει μάθει να μην τα παρατά εύκολα γι’ αυτό και λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή του J2US.

Συγκινεί η Φωτεινή Δάρρα: «Μου έλειψε πολύ η αγκαλιά της μητέρας μου χθες»

 

 

«Όποτε και να χάσεις τη μαμά σου, ορφανεύεις. Δεν υπάρχει ηλικία. Η μητέρα μου έλεγε «από μάνα ορφανεύεις» και είχε δίκιο. Η μάνα μου όμως ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελε να τα παρατήσω. Οι άνθρωποι από την παραγωγή με έπαιρναν τηλέφωνο, ανησυχούσαν αν θα είμαι στο live. Δευτέρα την έχασα, Τετάρτη έγινε η κηδεία στη Ζάκυνθο και Πέμπτη πήγα στην πρόβα. Και θα μιλήσω πάλι για τον Πάνο. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να μην το βάζει κάτω έχοντας φάει αυτή την κατραπακιά, δεν σου επιτρέπεται να το βάλεις εσύ κάτω. Και επιπλέον η δική μας δουλειά είναι θεραπεία. Ο Πάνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του έστειλα μήνυμα ότι πέθανε η μαμά μου για να του πω ότι δεν θα τον αφήσω.Αλλά μου λείπει πολύ η μαμά μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, να την πάρω τηλέφωνο, να της μιλήσω. Ζω ακόμα τη  φάση της άρνησης. (Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.) Όταν πήραμε τα δεκάρια στο δεύτερο live, έλεγα «γιατί να μην είναι εδώ να με δει, να χαρεί;», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Ρουμελιώτου.

Η μητέρα της ήταν άρρωστη και η Φωτεινή Δάρρα μετά την επιδείνωσή της υγείας της παρακαλούσε να απελευθερωθεί. «Περάσαμε δύσκολα και πιο δύσκολα από όλους ο πατέρας μου, που είναι 92. Έζησαν 67 χρόνια μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top