MasterChef 5 - Παύλος: «Αυτός είμαι και δε με νοιάζει τι θα πείτε»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε για τη διαφορετικότητα

Ο Παύλος Χάππιλος ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef 5! Έφτασε αρκετά μακριά στον διαγωνισμό μαγειρικής μιας και κατέκτησε την πέμπτη θέση. Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν κατά την αποχώρησή του, ενώ κατά τη διάρκεια του MasterChef αναφέρθηκε και στη διαφορετικότητα.

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Παύλος και συγκινήθηκαν όλοι!

Παύλος Χάππιλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Αυτό ακριβώς συνέβη και το πρωί της Παρασκευής (28/05) όταν βρέθηκε για ακόμα μία φορά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τους γονείς του και πόσο τυχερός είναι που τους έχει μιας και αποδέχτηκαν τη διαφορετικότητά του, κάτι που δε συμβαίνει με άλλους γονείς.

MasterChef - Παύλος: Πιο πολύ σοκάρομαι για τον Ιωάννη. Υποδυόταν έναν ρόλο

«Είμαι πολύ περήφανος. Εγώ δεν ήξερα πώς θα ανταποκριθεί το κοινό και χαίρομαι που έδειξα ένα άλλο πρόσωπο, όχι δικό μου, γενικότερα της ανθρωπότητας. Εγώ τα είπα επειδή τα ένιωθα. Εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερός, οι γονείς μου είναι καταπληκτικοί. Δυσκολεύτηκαν κι αυτοί, όλοι οι γονείς δυσκολεύονται όταν έχουν ένα δύσκολο παιδί, όπως ήμουν εγώ. Πέραν του διαφορετικού, ήμουν και δύσκολο παιδί. Είμαι τυχερός που έχω πολύ καλούς γονείς που με αγαπάνε, αλλά ξέρω και άλλα παιδιά που δε μιλάνε καθόλου με τους γονείς τους, το οποίο είναι πολύ δύσκολο πράγμα σαν γκέι άνθρωπος να το αντέξεις όλο αυτό. Και ήθελα πολύ να το πω αυτό», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο πρώην παίκτης του ΜasterChef είχε καταλάβει από μικρή ηλικία ότι έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Δεν ήθελε και δεν μπορούσε να το κρύψει απο΄τους δικούς του, ειδικά από τη μητέρα του, και αποφάσισε να τους μιλησει. 

«Καταλαβαίνω ότι οι γονείς από αγάπη θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αλλά δε χρειάζεται να το κάνουν αυτό. Όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας. Εγώ ήμουν συνειδητοποιημένος από πολύ μικρή ηλικία, κάπως ήξερα ότι έπρεπε να το κρύψω, ήξερα ότι είναι λίγο ταμπού. Είχα συνειδητοποιήσει από μικρός ότι δεν μπορώ να πω ψέματα και ειδικά στη μαμά μου. Οπότε, όταν το κατάλαβα αυτό, σταμάτησα να λέω ψέματα και κάπως δεν τους έδωσα επιλογή. Ήταν αρκετά εγωιστικό αυτό που έκανα τότε, που ήμουν κάπως… εγώ αυτός είμαι και δε με νοιάζει τι θα πείτε» ανέφερε ο Παύλος Χάππιλος. 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top