Παύλος Χάππιλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

«Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ σήμερα», είπε ο Παυλίτο

Το ταξίδι του Παύλου στο MasterChef 5 τελείωσε. Κατάφερε να φτάσει τον 2ο ημιτελικό του διαγωνισμού μαγειρικής αλλά στη δοκιμασία αποχώρησης συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε.

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Παύλος και συγκινήθηκαν όλοι!

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δε μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα... Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το “γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω...” Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη. Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν», είπε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στη συνέχεια, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει: «Καλησπέρα καλά μου παιδάκια. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη και τα μηνύματα. Θα προσπαθήσω να τα δω όλα. Ελπίζω να μην κλάψατε πολύ σήμερα. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε σε αυτόν το λογαριασμό και έξω, αν σας δω. Ελπίζω να είστε καλά, τα λέμε σύντομα».

MasterChef 5: Την Τετάρτη 9 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός!

Μετά την αποχώρηση του Παύλου η τελική 4άδα διμορφώθηκε ως εξής: Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Διονύσης Σαρακίνη, Μαρίνα Ντεμολλάι και Αλέξανδρος Συνοδινός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top