MasterChef - Παύλος: Πιο πολύ σοκάρομαι για τον Ιωάννη. Υποδυόταν έναν ρόλο

Παύλος: «Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες»

Οι δηλώσεις του Παύλου για τον Ιωάννη και τη Μαρίνα μετά την αποχώρηση από το MasterChef 5

Ο Παύλος κατάφερε να φτάσει στον 2ο ημιτελικό του MasterChef 5 και να… τερματίσει στην 5η θέση.

MasterChef 5: Αποχώρησε ο Παύλος και συγκινήθηκαν όλοι!

Ο παίκτης συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία όταν κλήθηκε να αντιγράψει το απαιτητικό πιάτο του σεφ Θοδωρή Παπανικολάου, με τίτλο, «Ωδή στην κακαβιά».

Παύλος Χάππιλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

Μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής ετοίμασε τις βαλίτσες του και επέστρεψε στο σπίτι του.  Αν και ο ίδιος δεν πίστευε ότι μπορούσε να φτάσει στο top 5 του διαγωνισμού τελικά τα κατάφερε μια χαρά.

MasterChef 5: «Ο πατέρας του Παύλου είναι διάσημος σεφ»


Τι είπε για τον διάσημο σεφ μπαμπά του

Ο Παυλίτο αν και είναι ερασιτέχνης μάγειρας γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα μιας και ο πατέρας του είναι διάσημος σεφ όπως είχε αποκαλύψει και ο Τζαμάλ πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο μπαμπάς του Παύλου από το MasterChef 5

Ο μπαμπάς του Παύλου από το MasterChef 5

Οι γονείς του Παύλου απο το MasterChef 5

Οι γονείς του Παύλου απο το MasterChef 5

«Ο πατέρας μου είναι σεφ εδώ και πολλά χρόνια. Αγαπά πολύ τη μαγειρική. Ψαχνόταν συνεχώς και σπούδαζε πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Πήγαινε σε διαγωνισμούς κι εγώ τον ακολουθούσα για να τον βοηθήσω. Μέσα στο σπίτι το φαγητό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και πειραματιζόμασταν συνεχώς. Είχα μάθει πολλά και είχα δοκιμάσει διάφορες γεύσεις. Δούλευε στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα. Είχα τον καλύτερο δάσκαλο στο σπίτι», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται - Ο Ιωάννης υποδυόταν έναν ρόλο»

Ο Παυλίτο αναφέρθηκε και στη Μαρίνα, αλλά και το πόσο άλλαξε όταν επέστρεψε ξανά στο σπίτι του MasterChef 5. «Είδα διαφορά στη Μαρίνα μετά την επιστροφή της. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο άτομο. Στη αρχή είχε μία στρατηγική, αλλά μετά είδε ότι όλο αυτό της γύριζε boomerang και κλείστηκε στο δωμάτιό της. Γενικά την πάω τη Μαρίνα. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες και ήρθαμε πολύ κοντά από την αρχή.»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ιωάννη μιας και είχε μιλήσει για την αντιπάθεια που έχει στη Μαρίνα. Ο ίδιος προς έκπληξη όλων δήλωσε πως ο Ιωάννης «Υποδυόταν έναν ρόλο μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο έδειχνε στην κάμερα. Ήταν γλυκός, ήσυχος και με χιούμορ. Πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη και όχι με τη Μαρίνα.»


«Η Μαρία και ο Ιωάννης δεν είχαν κάτι πέραν του φιλικού»


Πολύς λόγος είχε γίνει και για τη σχέση της Μαρίας και του Ιωάννη. Ο Παύλος  ξεκαθάρισε τα πράγματα σημειώνοντας: «Η Μαρία Λαζαρίδου ήταν αμυντική και ο Ιωάννης επιθετικός. Η Μαρία και ο Ιωάννης δεν είχαν κάτι πέραν του φιλικού. Ήταν πολύ ζεστό το φιλικό και καταλαβαίνω πως κάποιος να θεωρήσει πως υπήρχε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω αν είχε ‘’τσιμπηθεί’’ μαζί της.»

«Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες»

Ο Παύλος και ο Διονύσης  είχαν συνεργαστεί στην τελευταία ομαδική δοκιμασία και μάλιστα ο δεύτερος ως αρχηγός είχε μιλήσει απότομα στον Παύλο γεγονός που τον είχε στεναχωρήσει. «Ειμαι άνθρωπος που εχω υπομονή. Ο Διονύσης μαγείρευε και καθάριζε. Ίσως η πίεση του διαγωνισμού δεν του έβγαλε τον καλό του χαρακτήρα, Του έχω πει τα προβλήματά μου. Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος πίσω από τις κάμερες. Είχε νεύρα από το πουθενά. Θα μιλήσω μαζί του μόνο αν με πάρει μόνος του τηλέφωνο και θέλει να μου πει κατι».


«Θέλω τη Μαργαρίτα για νικήτρια»

Ο Παύλος είχε έρθει πολύ κοντά και με τη Μαργαρίτα και μάλιστα… πάτησε πόδι όταν σε  μία από τις δοκιμασίες έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια. Ήθελε να συνεργαστούν οι δυο τους και τελικά αυτό συνέβη. Ο 35χρονος παίκτης τόνισε πως θα ήθελε να τη δει νικήτρια. «Με τη Μαργαρίτα στην αρχή δεν κάναμε παρέα.Δε θα είχα πρόβλημα να το πάρει και η Μαρίνα. Θα ήθελα να κερδίσει επιτέλους μια γυναίκα. Η Μαργαρίτα έχει μαγειρικό χάρισμα.»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top