Ανδρέας Αθανασόπουλος: Βγήκε από το GNTM 3 και χώρισε

Μίλησε για τον χωρισμό του στους «Κου Κου»

Στο club των χωρισμένων μπήκε ο Ανδρέας  Αθανασόπουλος μετά τον Δημοσθένη Τζουμάνη ή αλλιώς «Γύπα», αλλά και τον Ηρακλή Τσουζίνοφ μετά το τέλος του GNTM 3.

GNTM: Ο Δημοσθένης βγήκε από το σπίτι και χώρισε από τη σύντροφό του

Ηρακλής: O νικητής του GNTM χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!

GNTM: Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ηρακλή με την Αγγελική;

GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ηρακλή, Αγγελικής!

Λίγα 24ωρα μετά τον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς του Star, το μοντέλο έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως χώρισε από τη σύντροφό του.

«Είμαι ελεύθερος. Μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα παιδιά χώρισαν μετά το GNTM 3. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Σίγουρα δε συνεννοηθήκαμε. Αυτό το γεγονός μπορεί να εκφράσει τι βιώσαμε και πόσο σημαντική είναι η απόσταση. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι είναι η απόσταση. Μπορεί να χαθούν κάποια συναισθήματα», είπε ο Ανδρέας.

GNTM: Ο Ανδρέας δεν είναι single και το αποκάλυψε η αδελφή του!

Να θυμίσουμε ότι η αδερφή του, η  Εύα, η οποία είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον νεαρό παίκτη, είχε μιλήσει για την κοπέλα του αδερφού της στην εκπομπή λέγοντας: «Μιλάμε με την κοπέλα του. Η αλήθεια είναι ότι αγχώνεται όταν τον βλέπει στις δοκιμασίες, γιατί θέλει να τα πάει καλά. Από την πρώτη στιγμή που είπε για το GNTM 3 τον στήριξε και είναι συνεχώς στο πλευρό του».

Οι δηλώσεις για τον τελικό του GNTM 3

Ανδρέας: «Στον τελικό δεν είχα άλλες δυνάμεις»

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος από τις οντισιόν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και στη συνέχεια να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του GNTM 3.

Ο Ανδρέας παραδέχεται στο star.gr: «Δεν ήμουν τόσο καλός στον τελικό»


Η εξέλιξή του στο παιχνίδι ήταν μεγάλη και αρκετές φορές είχε καταφέρει να πάρει την καλύτερη φωτογραφία. Το νεαρό μοντέλο θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί, αλλά τελικά δεν κατάφερε να στεφθεί νικητής του διαγωνισμού, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση.

GNTM: Η αντίδραση της οικογένειας του Ανδρέα μετά την ήττα στον τελικό

GNTM 3: To πρώτο μήνυμα του Ανδρέα μετά τον μεγάλο τελικό


«Η αλήθεια είναι ότι το πάλεψα πάρα πολύ και απλά ένιωσα ότι προς το τέλος μπορεί να μην πήρα αυτό που ήθελα. Στην τελική είπα ότι δεν πειράζει. Συγκινήθηκα απλά δεν ήθελα να το δείξω. Απλά ήταν αυθόρμητο. Έτσι μου βγήκε. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά τον εγκλεισμό, κακά τα ψέματα είναι ένας εγκλεισμός. Ουσιαστικά δεν είχα άλλο κουράγιο να το διαχειριστώ. Δεν πήρα ποτέ αυτή την ανάσα που χρειαζόμουν και άτυχος, τυχερός έτσι έγιναν τα πράγματα. Δεν είχα άλλες δυνάμεις για το τέλος», σχολίασε ο ίδιος μιλώντας για την ημέρα του τελικού.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top