GNTM: Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ηρακλή με την Αγγελική;

Φήμες λένε πως ο νικητής του GNTM είχε έρθει πολύ κοντά με τη Μαρινέλα

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο GNTM 3, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ απάντησε στα πικρόχολα σχόλια των χρηστών του Twitter.

Ένας εξ’ αυτών έγραψε: «Ο Ηρακλής έχει σχέση με τη Μαρινέλα»! Ο νικητής του διαγωνισμού ομορφιάς διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες.

Χώρισε ο Ηρακλής: Οι αναρτήσεις της πρώην του, Αγγελικής

Ηρακλής: Θέλω να φτάσω ψηλά για να με δει ο πατέρας μου που με έχει αφήσει

Μαρινέλα

Μαρινέλα

Βέβαια, ο Γιώργος Κρικοριάν είπε πως οι δύο πρώην παίκτες είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά όταν ήταν στο σπίτι του GNTM 3.

Ηρακλής GNTM: Διέγραψε τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του

Ηρακλής: O νικητής του GNTM χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!

Ο Ηρακλής με την πρώην σύντροφό του

«Πλησίασαν ο ένας τον άλλο και είδαν ότι ταιριάζουν σε κάποια πράγματα. Φήμες λένε ότι η Μαρινέλα ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ηρακλή με τη σύντροφό του, γι’ αυτό και όταν τελείωσε το παιχνίδι αποφάσισε να χωρίσει με την Αγγελική. Στη συνέχεια, κατέβασε και από το Instagram κοινές τους φωτογραφίες. Θα ανεβάσει φωτογραφίες με τη Μαρινέλα;», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», προσθέτοντας: «Ήταν κάτι που δεν είχαμε δει στα επεισόδια του GNTM, αλλά οι πληροφορίες μας είναι ασφαλείς. Ήταν κάτι που είχε συμβεί».

Ο Ηρακλής μίλησε ανοιχτά  στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για την απόφασή του να βάλει τέλος στη σχέση του: «Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top