Χώρισε ο Ηρακλής: Οι αναρτήσεις της πρώην του, Αγγελικής

Ο νικητής του GNTM 2020 δηλώνει πλέον ελεύθερος και φυσικά, ωραίος!

Το φαβορί του GNTM 2020, Ηρακλής Τσουζίνοβ, αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του φετινού Boys and Girls διαγωνισμού μόδας το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου.

Δείτε όλες τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του star.gr από τον μεγάλο τελικό του GNTM 2020

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Ηρακλής τρισευτυχισμένος μίλησε στην κάμερα του star.gr και εκτός από τα συναισθήματά του για τη νίκη του αυτή, μίλησε και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του που «έκλεισε».

Ο λόγος για τη σχέση που διατηρούσε με την όμορφη χορεύτρια Αγγελική Κάτρη. Πριν μερικά επεισόδια είχαμε δει τον Ηρακλή να της τηλεφωνεί από το σπίτι του GNTM και η συνομιλία τους ήταν ίσως ό,τι πιο άβολο έχουμε δει.

Νικητής GNTM 2020 Ηρακλής κοπέλα Αγγελική Κάτρη χώρισε ο Ηρακλής

GNTM: Το τηλεφώνημα του Ηρακλή στη σύντροφό του - Σκέπτεται να χωρίσει;

Μόλις έκλεισαν τον τηλέφωνο ο Ηρακλής εξομολογήθηκε στην κάμερα του διαγωνισμού ότι είναι μπερδεμένος και ότι δεν ξέρει πως θα πάει η σχέση του με την Αγγελική, καθώς το GNTM τον άλλαξε σαν άνθρωπο.

Κοπέλα Ηρακλή: Τα «καρφιά» μετά τις δηλώσεις του ότι σκέφτεται να χωρίσουν

Όπως φάνηκε, η σχέση τους έληξε άδοξα. Ο ίδιος εξομολογήθηκε στο star.gr ότι τα «έσπασαν» με την Αγγελική και πως η καραντίνα αυτή τον βρίσκει ελεύθερο! Στο μυαλό του ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά του.

Νικητής GNTM 2020 Ηρακλής κοπέλα Αγγελική Κάτρη χώρισε ο Ηρακλής χωρισμός

Ηρακλής: O νικητής του GNTM 3 χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!

Οι αναρτήσεις της πρώην κοπέλας του Ηρακλή μετά τη δήλωσή του για τον χωρισμό τους

Μπορεί να μην είναι πια μαζί,  όμως διατηρούν φιλικές σχέσεις και η Αγγελική συνεχίζει να τον στηρίζει. Η ίδια δημοσίευσε στα Instastories της, την ώρα που παρακολουθούσε με αγωνία τον μεγάλο τελικό, μία φωτογραφία τους κι έγραψε ‘’G3’’, που ήταν ο κωδικός του Ηρακλή στην ψηφοφορία του κοινού, ενώ μετά την ανάδειξή του ως ‘’Greece’s Next Top Model 2020’’, πόσταρε ένα βίντεο όπου έγραφε πως το πρώην αγόρι της αξίζει σίγουρα τη νίκη.

Αγγελική Κάτρη Ηρακλής Νικητής GNTM 2020 κοπέλα ηρακλή χώρισε ο Ηρακλής

Τσουζίνοβ GNTM 3Αγγελική Κάτρη Ηρακλής Νικητής GNTM 2020 κοπέλα ηρακλή χώρισε ο Ηρακλής

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top