Κοπέλα Ηρακλή: Τα «καρφιά» μετά τις δηλώσεις του ότι σκέφτεται να χωρίσουν

Οι αναρτήσεις της Αγγελικής Κάτρη στα social media

Η άβολη τηλεφωνική συνομιλία του Ηρακλή με το κορίτσι του

Αρκετά προβληματισμένος όσον αφορά στη σχέση του με το κορίτσι του, που τον περιμένει έξω από το GNTM, φάνηκε ο Ηρακλής στο επεισόδιο της Δευτέρας 7/12.

GNTM: Το τηλεφώνημα του Ηρακλή στη σύντροφό του - Σκέπτεται να χωρίσει;

Συγκεκριμένα, το φαβορί του διαγωνισμού μόδας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και η συζήτηση ήταν κάπως… άβολη.

Ηρακλής αγγελική κάτρη

«Έχω γνωρίσει καινούργια άτομα και έχω συνηθίσει σε άλλη φάση και γενικά νομίζω ότι θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να μπω στον ίδιο ρυθμό με την Αγγελική. Δεν ξέρω. Έχω συνηθίσει σε μια άλλη φάση και ξέρω ότι όταν βγω από εδώ θα έχω μια άλλη ζωή, μια ζωή που για την Αγγελική μπορεί να φανεί πολύ διαφορετική, αλλά δεν είναι ότι το λήγω ή οτιδήποτε είναι ότι απλά θέλει χρόνο, κατανόηση, υπομονή» υποστήριξε στην κάμερα του διαγωνισμού το μοντέλο μετά το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας με το κορίτσι του.

Awkward! 

Ο Ηρακλής του GNTM 3 ήταν το πιο όμορφο μωρό που έχετε δει!

ηρακλής gntm 3 σύντροφος

Από τη στιγμή εκείνη, τα social media έχουν «βουίξει»! «Κάνει ρεζίλι την κοπέλα του», «Είναι τραγικός», «Εγώ θα τον χώριζα επί τόπου» και άλλες παρόμοιες, όμορφες εκφράσεις κάνουν τον γύρο του ελληνικού, gossip διαδικτύου.

Αγγελική Κάτρη Ηρακλής gntm σχέση

Φυσικά όλα αυτά δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από την Αγγελική Κάτρη, η οποία έδωσε πριν από λίγο τη δική της απάντηση στους haters, που «κράζουν» τον Ηρακλή, την ίδια και τη σχέση τους.

Στην ουσία έγραψε, πως δε δίνει δεκάρα για το τι πιστεύει ο κόσμος και ότι καλό θα ήταν να κοιτάζουν τις δικές τους δουλειές. Δε θα κάνουμε την ακριβή μετάφραση! Η φωτογραφία που δημοσίευσε και υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο, τα «λέει» όλα!

ηρακλής gntm 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top