Ο Ηρακλής του GNTM 3 ήταν το πιο όμορφο μωρό που έχετε δει!

Δείτε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία

Δείτε την audition του Ηρακλή στο GNTM 3

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό των auditions του GNTM 3, ο Ηρακλής «έκλεψε» την καρδιά των κριτών με την ιδιαίτερη ομορφιά του, ενώ το τηλεοπτικό κοινό - και ειδικά οι τηλεθεάτριες - δήλωσαν ότι βρήκαν τον νικητή του διαγωνισμού για φέτος!

Το GNTM όμως, είναι γεμάτο ανατροπές και ο Ηρακλής αποχώρησε πριν την τελική δεκάδα, καθώς οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για να πείσουν τους 4 κριτές!

Ηρακλής - GNTM 3: Παραλήρημα στα social media - Απέκτησε χιλιάδες followers

Μεγάλη ανατροπή στο GNTM 3: Δείτε ποιο μοντέλο αποχώρησε!

Ο επικεφαλής του πρακτορείου μοντέλων Elite στο Λονδίνο, Τζόελ, είχε ωστόσο, μεγάλες βλέψεις για τον Ηρακλή και αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό. Το εντυπωσιακό μοντέλο πλέον βρίσκεται στην τελική 7άδα και εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του!

GNTM 3: Επέστρεψαν και κέρδισαν την καλύτερη φωτογραφία!

GNTM 3: Αγόρι ή κορίτσι είχε την καλύτερη φωτογραφία;

Η ζωή του Ηρακλή - Ήταν ένα πανέμορφο μωρό/ παιδί

O Ηρακλής λοιπόν, που έχει καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα έχει γεννηθεί στη Γερμανία και μεγαλώσει στη Ρωσία, όμως από ηλικία 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Μάλιστα, το όνομα ‘’Ηρακλής’’ το επέλεξε ο ίδιος, γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία.

Το εντυπωσιακό 20χρονο μοντέλο ωστόσο, δεν ανήκει στον κανόνα του ασχημόπαπου που μεταμορφώθηκε σε κύκνο, αλλά υπήρξε ένα πανέμορφο μωρό. Δείτε μερικές φωτογραφίες από την παιδική και την εφηβική του ηλικία που έχει ποστάρει ο ίδιος στο Instagram και θα «λιώσετε».

GNTM 3 Ο Ηρακλής ήταν ένα πανέμορφο μωρό

ηρακλής gntm 3

ηρακλής gntm μωρό οικογένεια

gntm ηρακλής τσουζίνοφ

ηρακλής gntm


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top