GNTM: Ο Δημοσθένης βγήκε από το σπίτι και χώρισε από τη σύντροφό του

Η αινιγματική απάντηση του πρώην παίκτη του GNTM «Στη φωλιά των Κου Κου»

Ανατροπές φαίνεται πως υπάρχουν στην προσωπική ζωή του Δημοσθένη μετά την έξοδό του από το GNTM 3. Τίτλοι τέλους, όπως φαίνεται, έπεσαν στη σχέση του «γύπα» με τη σύντροφό του, Κατερίνα, αν κρίνουμε από την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για εκείνη.

«Η Κατερίνα είναι καλά. Είναι καλά από ότι ξέρω. Είμαι καλά αυτόν τον καιρό. Ζούσα πάντα για να δώσω αυτή την απάντηση», αρκέστηκε να πει δίχως να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινήσεις.

GNTM – Δημοσθένης: Η σύντροφός του αποκάλυψε ότι δε ζηλεύει καθόλου!

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν ο Δημοσθένης είχε μπει στον διαγωνισμό η νεαρή Κατερίνα είχε μιλήσει τηλεφωνικά στους «Κου Κου» αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους: «Είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί. Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε προσωπικά και μετά να πάμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο. Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπινγκ” αλλά δεν τα κατάφερε», είπε η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί αυτό το πράγμα καθόλου και ξέρω τον χαρακτήρα του Δημοσθένη. Είναι ανοιχτός, είναι αυθόρμητος, μπορεί να το κάνει αυτό σε διάφορες κοπέλες για πλάκα. Εδώ που το κάνει στην κυρία Βίκυ Καγιά δεν μπορώ να πω κάτι. Είδα τη γυμνή φωτογράφιση με την παρέα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγε πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα γιατί τον έβλεπα ότι χαιρόταν αυτό που ζει. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».

Η αμφισβήτηση και τα πράγματα για τα οποία μετάνιωσε

Ο Δημοσθένης αποχώρησε από το GNTM και κοιτάζοντας πλέον από απόσταση τον διαγωνισμό ομορφιάς έκανε τον απολογισμό του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι πολλοί από τους συμπαίκτες του τον αμφισβήτησαν, αφού μέχρι πρότινος δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο του μόντελινγκ.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που... πέταξε μακριά από τον διαγωνισμό!

«Δεν πίστευαν στις δυνατότητές μου ως μοντέλο. Είναι λογικό γιατί μπήκα από την κλειδαρότρυπα. Από εκεί και πέρα νομίζω πως κέρδισα την παραμονή μου στο σπίτι, κατά 80% λόγω της προσωπικότητάς μου και 20% εξαιτίας της εξωτερικής μου εμφάνισης. Όσο περνούσε ο καιρός αυτά τα δύο τα έφερα στα ίσια.»

GNTM–Δημοσθένης: Φόρεσε μπουρνούζι και μίλησε για την αποχώρησή του

Υπήρξαν όμως και δύο περιπτώσεις που αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να τις άλλαζε, θα το έκανε.
«Θα άλλαζα αυτό που είχα πει στην Ξένια, ότι θα αποχωρούσα εγώ αντί για εκείνη. Δε μετανιώνω που δεν το έκανα τελικά, αλλά γι΄αυτό που είπα εκείνη τη στιγμή».

Το δεύτερο πράγμα για το οποίο μετάνιωσε ήταν για το περιστατικό με τον Γιώργο Καράβα, όπου εκείνος και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες έδειξαν να τον αμφισβητούν όταν σε μία από τις δοκιμασίες επιβράβευσης επέλεξε τη φωτογραφία του Αιμιλιάνο.

Καράβας: «Πρέπει να καταλαβαίνουν πού σταματάει η ελευθερία του λόγου τους»

«Βγήκε προς τα έξω αμφισβήτηση και ο ίδιος ο coach ένιωσε αμφισβήτηση και αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ. Ίσως το εξέφρασα λάθος, λόγω και του εγκλεισμού. Ενδεχομένως να μην μπορούσα να το διαχειριστώ. Ποιος είμαι εγώ να μιλήσω για τον Γιώργο Καράβα; Εμμένω στην άποψή μου, γιατί δε μου άρεσε η φωτογραφία, αλλά παραδέχομαι τον νικητή και την άποψη του Γιώργου Καράβα», πρόσθεσε ο «γύπας» στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top