Καράβας: «Πρέπει να καταλαβαίνουν πού σταματάει η ελευθερία του λόγου τους»

Ο κριτής του GNTM μιλάει για την παρεξήγηση με τον Έντουαρντ και τον Ανδρέα

Ένα από τα πιο… έντονα επεισόδια του GNTM αυτό που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, αφού οι παίκτες είχαν μία από τις χειρότερες δοκιμασίες τους, ενώ υπήρξε και εκνευρισμός ανάμεσα σε ορισμένους παίκτες και τον coach τους, Γιώργο Καράβα.

GNTM - Τι ενόχλησε τον Καράβα: «Δεν το συγχωρώ. Είναι ανεπίτρεπτο»

Την καλύτερη φωτογραφία την επέλεξε ο coach και δεν είναι άλλη από του Αιμιλιάνο. Ωστόσο, τα υπόλοιπα αγόρια δυσανασχέτησαν με αυτή την απόφαση, με τον Ανδρέα μάλιστα να του την εκφράζει. Τότε ο Γιώργος Καράβας του είπε: «Είναι πολύ καλή πόζα. Μη με αμφισβητείς σε αυτό». Την ίδια άποψη με τον Ανδρέα είχε και ο Έντουαρντ. Όλο αυτό όμως ενόχλησε τον Αιμιλιάνο, ο οποίος με την σειρά του τους είπε ότι: «Αποδεχτείτε το και βουλώστε το».

Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου», το μοντέλο και coach σχολίασε την κόντρα με τον Έντουαρντ και τον Ανδρέα

«Άκου να δεις! Το “ρε φίλε” εμένα δε με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο, να σε θεωρούν φίλο τους. Υπάρχει κάτι, το οποίο τα παιδιά, λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι, μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ αυτό που προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν και να τους εξηγήσω απέναντί τους είναι ένα πράγμα. Όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης. Είσαι coach και στο κομμάτι να προφυλάξεις κάποιον. Ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό. Άρα, το να έχεις πχ την ελευθερία του λόγου, είναι απόλυτα σεβαστό, απόλυτα κατανοητό και κάτι που θέλουμε, βάση αυτού γίνεται ο διάλογος. Αλλά κάποιος πρέπει να καταλαβαίνει πού η ελευθερία του λόγου του σταματάει και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου που έχει κάποιες πιο πάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες» είπε αρχικά ο Γιώργος.

«Η ηλικία είναι ένας ελαφρυντικός παράγων σε αυτό, το οποίο συμβαίνει γενικότερα στη ζωή μας. Αλλά από εκεί και πέρα ο κόσμος έξω και ο επαγγελματικός και οι προσωπικές σχέσεις, είναι ζούγκλα. Στο κομμάτι της μόδας υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα, την οποία ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Κάθε μέρα κρίνεσαι και κάθε μέρα ψάχνεις δουλειά. Κάθε μέρα είσαι σε αναζήτηση εργοδότη», πρόσθεσε.

Το μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, έφερε ως παράδειγμα μια δική του περίπτωση, όταν έφτασε μέχρι την τελική δυάδα για να πάρει μια δουλειά 120,000 ευρώ και τελικά την έχασε.

GNTM 3: Δείτε τις επτά φωτογραφίες που οδήγησαν σε μοντελικό... βατερλό!

«Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί που έχουμε μια καθημερινή τριβή τους τελευταίους μήνες και λίγο πολύ έχω καταλάβει την προσωπικότητά του. Είναι τρομερά εξωστρεφής, είναι ένας άνθρωπος που αυτό που σκέφτεται το λέει στον λόγο αφιλτράριστα που ίσως αυτό να βρίσκει σε κάποιες περιπτώσεις σε γωνίες. Θα τον βοηθήσει σε πολλούς τομείς της ζωής του, αλλά ίσως να του στοιχήσει εάν δεν φιλτράρει κάποια πράγματα που λέει. Μην το πάμε προσωπικά, δεν έχει να κάνει ούτε με τον Ανδρέα, ούτε με τον Έντουαρντ, ούτε με τον οποιαδήποτε. Και τα δύο παιδιά που αναφέραμε είναι κούκλοι και πολύ καλά μοντέλα. Έχει να κάνει με το ότι γενικότερα στη ζωή πρέπει να ορίζεις κάποια πράγματα, να βάλεις λίγη διπλωματία, λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top