GNTM 3: Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ηρακλή, Αγγελικής!

«Δεν είμαι η Αγγελική του Ηρακλή» είπε Στη Φωλιά των Κου Κου

Για πρώτη φορά μιλά on camera η πρώην σύντροφος του νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει πριν από λίγο καιρό και το 20χρονο μοντέλο το παραδέχτηκε στην κάμερα του star.gr και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Καραγιάννη αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, όπου αναδείχθηκε νικητής!

Δείτε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

«Με την Αγγελική έχουμε σπάσει. Σίγουρα θα μου έχει στείλει τα συγχαρητήριά της αλλά είναι περίεργη η φάση. Η Αγγελική είναι μία πολύ σπουδαία κοπέλα και τέλεια!  Η καραντίνα με βρίσκει ελεύθερο... αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά μου» είχε δηλώσει ο Ηρακλής στο star.gr.

Ηρακλής: O νικητής του GNTM χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο Αρτ Αντιμιάν συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης την Αγγελική Κάτρη και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Ηρακλή: 

«Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως το είπα και στα Stories μου. Οπότε λογικό είναι και τι άτομα συναναστρέφεσαι. Το περιβάλλον αλλάζει, αλλάζουν πολλά. Δεν υπήρξε κάτι αρνητικό. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Εγώ στον χορό, εκείνος στο modelling. Είμαστε πολύ cool. Τον στήριξα μέχρι τελευταία στιγμή, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, άνθρωποι είμαστε. Περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και εννοείται θα τον στηρίξω. Μιλήσαμε όταν νίκησε και του ευχήθηκε. Είναι πολύ λογικό ένας άνθρωπος να αποκτά νέες συνήθειες. Απλά τώρα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Αγγελική του Ηρακλή, είμαι η Αγγελική η δική μου…

Δε θεωρώ σημαντικό ότι έσβησε τις κοινές μας φωτογραφίες στο Instagram. Από τη στιγμή που είμαι πρώην λογικό. Εγώ έσβησα μία φωτογραφία, την άλλη την κράτησα μ’αρέσει πολύ. Εκείνου ήταν και πρώτο post. Ακόμα ακολουθούμε ο ένας τον άλλον».

GNTM: Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Ηρακλή με την Αγγελική;

ηρακλής gntm 3 - πρώην σύντροφος

Η νεαρή χορεύτρια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να κάνει μία μακροσκελή ανάρτηση και να μιλήσει για τον χωρισμό της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top