GNTM: Ο Ανδρέας δεν είναι single και το αποκάλυψε η αδελφή του!

«Ο Έντουαρντ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του»

Ένα από τα φαβορί του GNTM 3 είναι ο Ανδρέας Αθανασόπουλος. Πολλές φορές οι κριτές τον έχουν συγχαρεί για τις πόζες του στις διάφορες δοκιμασίες, αφού φαίνεται αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στον διαγωνισμό.

«Ο Ανδρέας είναι αυθόρμητος και δεν μπορεί να καταπιέσει τον εαυτό του», είπε η αδερφή του, Εύα μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Αδερφή Ανδρεα Αθανασόπουλου απο το GNTM 3

Η ίδια δεν έκρυψε και την ανησυχία της όταν ο Ανδρέας τους είπε ότι αποφάσισε να πάρει μέρος στο GNTM 3 μιας και φοβόταν για το τι θα αντιμετώπιζε ο αδερφός της. Στη συνέχεια, στήριξε την απόφαση του και μάλιστα δήλωσε έκπληκτη όταν τον είδε να ποζάρει με άνεση στον φωτογραφικό φακό, αφού ήταν κάτι που έβλεπε για πρώτη φορά.

Η Εύα, η οποία είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον νεαρό παίκτη, μίλησε και για την κοπέλα του αδερφού της. «Μιλάμε με την κοπέλα του. Η αλήθεια είναι ότι αγχώνεται όταν τον βλέπει στις δοκιμασίες, γιατί θέλει να τα πάει καλά. Από την πρώτη στιγμή που είπε για το GNTM 3 τον στήριξε και είναι συνεχώς στο πλευρό του».

Όσο για τον ποιον θεωρεί μεγαλύτερο αντίπαλο του Ανδρέα μέσα στο παιχνίδι είπε τον Έντουαρντ, μιας και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εκείνον, αλλά και τον Αιμιλιάνο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top