Βασίλης Λυριτζής: Η «μάχη» του με τον καρκίνο του εγκεφάλου

Το ξεχωριστό βίντεο της ΕΡΤ για την απώλειά του δημοσιογράφου

Βαθιά θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του προκάλεσε το πρωί της Τρίτης (02/04), η είδηση ότι ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» από τη ζωή.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής

Θλίψη για τον Βασίλη Λυριτζή: Το συγκινητικό «αντίο» φίλων και συναδέλφων

Για πολλά χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στους τηλεθεατές, αφού μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου παρουσίαζαν την πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ «Εκτός Γραμμής».

Όταν η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με ένα ξεχωριστό βίντεο από τις πρώτες του εκπομπές στο κανάλι.

Η «μάχη» με τον καρκίνο του εγκεφάλου

Ο Βασίλης Λυριτζής είχε διαγράψει με μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία. Μία από τις τελευταίες του συνεργασίες ήταν αυτή με τον Δημήτρη Καμπουράκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

Ο Καμπουράκης στο star.gr: Αποχαιρετά συγκινημένος τον Βασίλη Λυριτζή

O δημοσιογράφος μίλησε για τη μάχη που έδινε ο Βασίλης Λυριτζής τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Μαζί σου» η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ένιωσε έναν έντονο πονοκέφαλο και άρχισε να δυσκολεύεται να μιλήσει. Πήγε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα. Ο Βασίλης Λυριτζής δεν το έβαλε κάτω και όταν άρχισε να νιώθει καλύτερα επέστρεψε στη δουλειά του.

Ωστόσο, μέσα σε μια εβδομάδα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη δουλειά και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Οι θεράποντες ιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και τότε διαπίστωσαν ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον δημοσιογράφο, καθώς υπήρχαν ακόμα τρία ογκίδιο στον εγκέφαλό του. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top