«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής

Το συγκινητικό «αντίο» του κουμπάρου του Δημήτρη Οικονόμου

Φτωχότερος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος από σήμερα το πρωί, καθώς τα ξημερώματα πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσία η υγεία του το τελευταίο διάστημα. 

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε π επί χρόνια συνεργάτης τους στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος συντετριμμένος είπε:

Είναι σαν να έχασα τον αδελφό μου. Είναι ένα βαρύ πλήγμα για μένα. Αυτό μόνο μπορώ να πω.

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες πάλευε με δύναμη και αξιοπρέπεια, μετά από τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του.

Με τον Δημήτρη Οικονόμου υπήρξαν τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό «δίδυμο» από το 1989, ενώ η αυλαία της επαγγελματικής τους σχέσης έπεσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Βασίλης Λυριτζής αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΪ. 

Εκτός όμως από την επαγγελματική τους σχέση, οι δυο τους είχαν και μια πολύ δυνατή προσωπική σχέση, μιας και ήταν κουμπάροι και τους ένωναν στενοί οικογενειακοί δεσμοί. 

«Ξεκινάμε με μια τραγική είδηση. Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής, ο αδερφός μας, ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο. Ήταν περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο. Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του. Είχε προβλήματα τους τελευταίους 2-3 μήνες. Πριν από λίγο κατέληξε. Ήμασταν μαζί από το 1989 και είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Θα είμαι πάντα δίπλα στους συγγενείς του. Ο κόσμος καταλαβαίνει την κατάσταση που βρίσκομαι σήμερα. Δεν έχω πια λόγια να πω. Τον περιμέναμε βέβαια τις τελευταίες ημέρες. Ξέραμε πως η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και ειδικά από χθες το βράδυ που ενημερώθηκα και εγώ πως είναι δύσκολη η κατάστασή του και ήταν θέμα ωρών. Στις 5.30 έγινε το συμβάν», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με «σπασμένη» φωνή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top