Ο Καμπουράκης στο star.gr: Αποχαιρετά συγκινημένος τον Βασίλη Λυριτζή

«Ήταν εντελώς ξαφνικό και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι»

Σοκαρισμένος είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης από την είδηση του θανάτου του Βασίλη Λυριτζή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δίδυμο στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Real fm, και όπως είναι φυσικό οι δυο τους μοιράστηκαν πολλά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. 

«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής

Θλίψη για τον Βασίλη Λυριτζή: Το συγκινητικό «αντίο» φίλων και συναδέλφων

Το star.gr, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη γι’ αυτό το τραγικό γεγονός.

«Συνεργάστηκα μαζί του για δυο χρόνια στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Real fm. Ήταν ένα εξαιρετικός άνθρωπος και πραγματικός φίλος. Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξέλιξη αυτή. Ήταν εντελώς ξαφνικό και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr 

«Άφησε το αποτύπωμά του στη δημοσιογραφία. Πάνω από όλα ήταν ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και καρδιά και έτσι θα τον θυμόμαστε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι την υγεία μας. Θα τον θυμόμαστε όλοι με πολλή αγάπη», πρόσθεσε συγκινημένος ο γνωστός δημοσιογράφος.

Κλείνοντας, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ελένη Αντωνιάδη και τα παιδιά του, Μαριλένα και Δημήτρη, τονίζοντας ότι ο Βασίλης Λυριτζής άφησε πίσω του μια σπουδαία οικογένεια.

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top