5 τρόποι να καις περισσότερο λίπος μέσα στην ημέρα

Το σωστό αδυνάτισμα εκτός από δίαιτα και κόπο, θέλει και τρόπο

Κάνεις δίαιτα και ρίχνεις τον αριθμό στη ζυγαριά. Όλα καλά. Ή μήπως όχι; Είσαι σίγουρη ότι αυτό που πράγματι αποχωρίζεσαι από το σώμα σου είναι το περιττό λίπος και όχι, παραδείγματος χάρη, μυϊκή μάζα; Γιατί, οι αριθμοί και οι διάφορες που βλέπεις στη ζυγαριά είναι καθαρά ποσοτικοί και όχι ποιοτικοί. Σε κάθε περίπτωση, όταν προσπαθείς να αδυνατίσεις, το σημαντικό είναι να καις λίπος. Για αυτό, σήμερα μοιραζόμαστε 5 τρόπους να καις ακόμα περισσότερο λίπος μέσα στην ημέρα!

5 έξυπνες αλλαγές για να αδυνατίσεις χωρίς να το καταλάβεις

5 τρόποι να καις περισσότερο λίπος μέσα στην ημέρα

Ξεκίνα με γυμναστική

Η καλή μέρα από την πρωινή γυμναστική φαίνεται. Από το τρέξιμο που αγαπάς και σου δίνει ενέργεια, από τα ροκανίσματα που εκτελείς με απόλυτη στοχοπροσήλωση, από τα squats που δεν κάνεις ποτέ skip. Έτσι, ξυπνάς. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μαζί σου ξυπνά και η διαδικασία καύσης λίπους. Οι ειδικοί είναι ξεκάθαροι. Το λίπος καίγεται καλύτερα τις πρωινές ώρες. Ο ρυθμός του μεταβολισμού αυξάνεται και το λίπος συνεχίζει να καίγεται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κάνε έξυπνες αντικαταστάσεις στο φαγητό

Πολλές φορές, οι πιο μικρές αλλαγές είναι εκείνες που φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Κάνε swipe, λοιπόν, το ψωμί και τα ζυμαρικό με τα αντίστοιχα ολικής αλέσεως, το κλασικό ρύζι με καστανό, το αλεύρι - αν σου αρέσει η μαγειρική - με βρώμη. Θα δεις την αλλαγή στο σώμα και τη διάθεση σου.

Πώς το κρύο νερό σε βοηθάει να αδυνατίσεις

5 τρόποι να καις περισσότερο λίπος μέσα στην ημέρα

Φάε περισσότερη πρωτεΐνη

Η πρωτεΐνη είναι εκείνη που θα προστατέψει τους μύες σου, θα αυξήσει τον όγκο τους, ενώ παράλληλα θα σε κάνει να μην πεινάς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάς ότι όσο πιο ενισχυμένο είναι το μυϊκό σύστημα, τόσο περισσότερο λίπος χρειάζεται να κάψει για να διατηρήσει την κυριαρχία του σε πόδια, χέρια και.... φυσικά κοιλιά.

De-stress!

Εισπνέουμε αυτοπεποίθηση, εκπνέουμε άγχος και στρες. Δεν χρειάζεται να κοιτάς τον εαυτό σου συνέχεια στον καθρέπτη και να ανεβαίνεις κάθε μέρα στη ζυγαριά. Κάνεις πρόοδο, αλλά δώσε χρόνο στο σώμα σου να αποδεχτεί την αλλαγή και να αρχίσει να εξαφανίζει τα περιττά στοιχεία από πάνω του. Με το άγχος, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλοκάρει τον μεταβολισμό σου και όχι να τον βοηθήσεις να κάνει και αυτός τη δουλειά του.

5 τροφές που καίνε λίπος και αυξάνουν την μυϊκή μάζα ταυτόχρονα

Πιες καφέ, αλλά σωστά

Η καφεΐνη διεγείρει ονειρικά τον μεταβολισμό σου. Αν καταφέρεις μάλιστα να απολαύσεις το άρωμα και τη γεύση του χωρίς ζάχαρη και μεγάλη ποσότητα γάλακτος, θα βοηθήσεις και τον οργανισμό σου να μην φορτωθεί περισσότερες θερμίδες. Γιατί, τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε. Οι μικρές αλλαγές είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top