5 έξυπνες αλλαγές για να αδυνατίσεις χωρίς να το καταλάβεις

Μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές που σε βοηθούν να διώξεις λίπος και κιλά

Αναζητείς κι εσύ έξυπνους τρόπους ώστε να χάνεις διαρκώς βάρος, χωρίς ωστόσο να προχωράς σε κάποια κουραστική και δύσκολη στην εφαρμογή της δίαιτας; Τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητά σου.

Τα σημάδια ότι η δίαιτα που κάνεις είναι λάθος

Βάλε ένα μπολ με φρούτα στο τραπέζι της κουζίνας

Οι άνθρωποι που διατηρούν τη συνήθεια του να έχουν ένα μπολ με φρούτα στην κουζίνα τους, ζυγίζουν κατά μέσον όρο 6 κιλά λιγότερο από εκείνους που δεν την έχουν δοκιμάσει. Κι αυτό γιατί κάθε φορά που θα θες να τσιμπήσεις κάτι γλυκό, τα μήλα, τα αχλάδια, οι μπανάνες και τα πορτοκάλια θα σου δίνουν το μήνυμα να προτιμήσεις αυτά.

Κρύψε τους πειρασμούς σε ένα ντουλάπι

H απόκρυψη των γλυκών και αλμυρών πειρασμών σε ένα ντουλάπι έχει αντίστοιχο αποτέλεσμα με το παραπάνω tip!

7 μικρές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις την κατακράτηση υγρών

Γέμισε το ψυγείο με φρέσκα λαχανικά που συντηρούνται για μέρες

Η υγιεινή διατροφή ξεκινά όταν έχεις πάντα διαθέσιμα λαχανικά στο σπίτι, για αυτόν τον λόγο μπορείς να επενδύσεις στο μαρούλι, το καρότο, το παντζάρι, το λάχανο και το κουνουπίδι, που δεν παθαίνουν τίποτε για περίπου μία εβδομάδα ή και περισσότερο. Και αν τα ζεματίσεις προηγουμένως, σχεδόν όλα τα λαχανικά αντέχουν έως και 4 ημέρες στο ψυγείο.

Βγάλε μπροστά τα πιο μικρά σου πιάτα

Οι άνθρωποι τρώνε λιγότερο φαγητό όταν το πιάτο τους έχει διάμετρο 18 εκ. (πιάτο σαλάτας) απ’ ό,τι σε πιάτο με μεγαλύτερη διάμετρο (25 εκ.), σύμφωνα με σχετικές έρευνες. Δοκίμασέ το!

Δούλεψε το άγχος σου

Σύμφωνα με σχετικές μελέτες, οι άνθρωποι τρώνε περίπου 18% λιγότερο όταν βρίσκονται σε περιβάλλον που τους χαλαρώνει. Ανακάλυψε τι σου προκαλεί άγχος μέσα στην κουζίνα σου ή γενικά στους χώρους όπου τρως και γενικά προσπάθησε να βρίσκεις χώρο και χρόνο μέσα στην ημέρα σου για τον εαυτό σου και για να χαλαρώνεις.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top