Θέλεις φέτος να πετύχεις κοιλιακούς - πέτρα;

Αυτά τα workouts θα σε βοηθήσουν στον στόχο σου

Κοιλιακούς

Οι γραμμωμένοι και σμιλεμένοι κοιλιακοί θέλουν χρόνο για να εμφανιστούν. Μπορεί λοιπόν εσύ να νιώσεις άνετα κάτω από τα έξυπνα layered σύνολα σου, όμως το καλοκαίρι είναι μόλις 5 μήνες μακριά.

Ξεκίνησε λοιπόν! Το ΗΙΙΤ (High Intensity Interval Training) είναι το μυστικό των trainers για όσους θέλουν υπέροχη γράμμωση και μείωση του βάρους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα κάνεις τις ασκήσεις με μεγάλη ταχύτητα, αλλά προσέχοντας πάντα την στάση του σώματός σου, και θα ακολουθήσει μικρό διάλειμμα. 

Αν θέλεις να γυμναστείς σαν μπαλαρίνα

Tα barre workouts γίνονται ολοένα και δημοφιλέστερα και εμείς δηλώνουμε μεγάλες fans τους αφού χωρίς όργανα και από το σπίτι γυμναζόμαστε αποτελεσματικά. Οι ασκήσεις μπορεί να δείχνουν απλές αλλά στην πραγματικότητα είναι άκρως στοχευμένες και τα αποτελέσματα μετά από μερικούς μήνες είναι δεδομένο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

Αν είσαι κάθε μέρα στο γυμναστήριο

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και η ρουτίνα σαμποτάρει το πρόγραμμα ή την πρόοδό σου; Αυτό το workout είναι η λύση που έψαχνες. Ανακάλυψε νέες μεθόδους να σμιλέψεις τους κοιλιακούς σου και να θέσεις νέες προκλήσεις για τον εαυτό σου.

 

 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top