Καθιστική εργασία: Πόσες ώρες τη μέρα να γυμνάζεσαι για να είσαι υγιής

Η άσκηση σε βοηθά να ξεπεράσεις ακόμα και την κατάθλιψη

καθιστική ζωή

Πόσο πρέπει να γυμναζόμαστε καθημερινά σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το British Journal of Medicine για να αντισταθμίσουμε τα αρνητικά της καθιστικής ζωής;

Tι πρέπει να κάνεις πριν αρχίσεις δίαιτα;

Η απάντηση είναι 30 έως 40 λεπτά ήπιας έως έντονης σωματικής άσκησης την ημέρα είναι ικανά να μειώσουν τους κινδύνους που προκύπτουν από 10 ώρες καθιστικής ζωής. Το αν η άσκηση θα είναι ήπια ή έντονη, εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση του καθενός.

Καφές: Βελτιώνει τις αθλητικές σου επιδόσεις;

Το Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης έρχεται να στηρίξει από την πλευρά του το αποτέλεσμα αυτό, με δική του έρευνα που έδειξε πως 35 λεπτά σωματικής άσκησης την ημέρα, βοηθούν στην αποφυγή της κατάθλιψης και της εποχιακής συναισθηματικής διαταραχής.

Είτε η άσκηση είναι υψηλής έντασης όπως μια προπόνηση cardio ή hiit, είτε είναι χαμηλής έντασης, όπως η yoga και το pilates. Μπορεί να είναι και μια γρήγορου ρυθμού βόλτα στη γειτονιά, μια ποδηλατάδα στον κοντινό λόφο, ένας ξέφρενος χορός με την αγαπημένη σου μουσική στο σαλόνι σου. Ακόμη κι ένα έντονο απόγευμα κηπουρικής στο μπαλκόνι ή τον κήπο, ή ένα απαιτητικό σωματικά παιχνίδι με τα παιδιά. Οτιδήποτε σε γεμίζει και σου ταιριάζει, φτάνει να αυξάνει τον καρδιακό σου ρυθμό και να σε κάνει να ρίξεις και λίγο ιδρώτα.

Επιμέλεια: Mylife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε και άλλες ειδήσεις fitness εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top