Tι πρέπει να κάνεις πριν αρχίσεις δίαιτα;

Μήπως σαμποτάρεις μόνη σου τον εαυτό σου

δίαιτα

Σκέφτεσαι να αρχίσεις δίαιτα; Πέρα από την υπομονή που χρειάζεσαι, θέλεις και σωστή οργάνωση για να καταφέρεις τον στόχο σου.

Κρατήσετε ένα ημερολόγιο τροφίμων. Ένα ημερολόγιο τροφίμων είναι πραγματικά ένα χρήσιμο εργαλείο για πολλούς και όχι μόνο για εκείνους που κάνουν δίαιτα. Μπορείτε να το γράφετε σε ένα σημειωματάριο, όπως ακριβώς θα κάνατε με μια λίστα για τις υποχρεώσεις σας. Μπορείτε επίσης, να βρείτε και μερικές δημιουργικές ιδέες για το ημερολόγιό σας στο διαδίκτυο και να το κάνετε διασκεδαστικό, ώστε να σας εμπνέει. Μην το δείτε με φόβο, αλλά αντ' 'αυτού, σκεφτείτε τους παρακάτω χρήσιμους λόγους, για να κρατήσετε ένα ημερολόγιο τροφίμων.

Αυτά είναι τα τρόφιμα που έχουν σχεδόν μηδενικές θερμίδες

Κράτησε ένα ημερολόγιο τροφίμων

Ένα χρήσιμο εργαλείο για πολλούς, στο οποίο μπορείς να σημειώνεις όσα βρίσκεις από το διαδίκτυο που θα ήθελες να δοκιμάσεις και όσα καταναλώνεις, για να ξέρεις πόσο κοντά είσαι στον στόχο σου ή όχι. 

Να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν

Η ενθάρρυνση και υποστήριξη από άλλους παίζουν σημαντικό ρόλο. Για να χάσεις  αποτελεσματικά τα περιττά κιλά πρέπει πρώτα να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου και να μάθεις να τρως σωστά. Αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο, στην πράξη όμως είναι πολύ δύσκολο και γι' αυτό χρειάζεσαι την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων. 

Να θέτεις εφικτούς στόχους

Είναι σημαντικό να είσαι ρεαλίστρια. Διότι αν δεν είσαι, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουραστείς από τους ανέφικτους στόχους σου και να τα παρατήσεις. Και δεν το θες αυτό, έτσι δεν είναι;

Επιμέλεια: Mylife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top