Άγγελος Βασιλείου: Αυτός είναι ο καλύτερος personal trainer για το 2020

Όσα δήλωσε στο star.gr μετά τη βράβευσή του

Με το βραβείο του Best Personal Trainer τιμήθηκε ο Άγγελος Βασιλείου στα νεοσύστατα «Fitness Awards 2020», για τους πρωτοπόρους στον τομέα του Fitness.

Ο προπονητής υγείας έδωσε το «παρών» στη λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Ο Άγγελος Βασιλείου νιώθει πολύ χαρούμενος γι’ αυτή του τη διάκριση όπως εξομολογήθηκε στο star.gr: «Αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερός καθώς, αντιλαμβάνομαι πως οι κόποι και οι προσπάθειες που κάνω ανταμείβονται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, από τη στιγμή που αναγνωρίζονται από αξιόλογα άτομα και προσωπικότητες στον τομέα του fitness. Βασικός μου στόχος είναι να αποδίδω στη δουλειά μου βασισμένος στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων ιδεών στο κομμάτι του fitness, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας κατά την προσωπική μου άποψη απαιτεί εκτός από βασικές γνώσεις, φαντασία, όρεξη και δημιουργικότητα».

5 +1 tips για την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης εν μέσω καραντίνας

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέσα από τη δουλειά μου απευθύνομαι σε όλους όσους στοχεύουν στη σωματική τους βελτίωση, επιδιώκοντας να περνάω πάντα και στον καθένα το μήνυμα ότι η γυμναστική είναι και θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το συγκεκριμένο βραβείο μου δίνει το έναυσμα να συνεχίσω αυτήν την προσπάθεια, και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και συνέβαλαν στην απόκτησή του».

Άγγελος Βασιλείου: Αυτός είναι ο γυμναστής που «μάγεψε» την Ιωάννα Λίλη

Άγγελος Βασιλείου: Ο Έλληνας γυμναστής που «κατέκτησε» το Λος Άντζελες!

Κλείνοντας, ο νεαρός γυμναστής αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια: «Η προσωπική εξέλιξη που επιδιώκω να έχω συνεχώς στον τομέα του fitness, με οδήγησε στο σημείο να δημιουργήσω και να λειτουργήσω μελλοντικά μαζί με τον αδερφό μου Αλέξανδρο έναν προσωπικό χώρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης.Ο νέος αυτός χώρος θα διαθέτει εξοπλισμό και όργανα τελευταίας τεχνολογίας, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα της σωματικής βελτίωσης κάθε ατόμου. Προσωπικά, η φιλοσοφία μου πάνω στην προπονητική καλύπτει όλες τις πτυχές που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων του καθενός, είτε τις αθλητικές επιδόσεις, την απώλεια βάρους ή την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, είτε πολύπλευρα για την ατομική/προσωπική βελτίωση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top