"Φτιάξε" κορμί χωρίς να ξοδέψεις χρήματα!

Γυμνάσου χωρίς γυμναστήριο

Γυμναστική γυναίκα

Συνήθως βρίσκουμε δικαιολογίες για να αναβάλλουμε διαρκώς την επίσκεψή μας στο γυμναστήριο που καιρό τώρα θέλουμε, αλλά δεν το τολμάμε. 

Ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που διαθέτουμε έρχεται μπροστά μας ως πρώτη δικαιολογία και μετά σκεφτόμαστε και το πορτοφόλι μας, καθώς μια εγγραφή στο γυμναστήριο απαιτεί ένα κόστος.   

 

 

Παρακάτω σας προτείνουμε κάποιους τρόπους για να γυμναστείτε με μικρό κόστος ή και εντελώς ανέξοδα.

1. Τι καλύτερο να βγείτε μια μεγάλη βόλτα  με τον αγαπημένο σας σκύλο, αν φυσικά έχετε έναν. Μπορείτε να κάνετε έντονο βάδισμα που βοηθά στο καρδιοαγγειακό σύστημα και παράλληλα γυμνάζει και τονώνει όλο το σώμα. 

2.Αν προτιμάτε τα γυμναστήρια, τότε σας προτείνουμε να κάνετε έρευνα για μειωμένες τιμές. Τα περισσότερα γυμναστήρια πλέον προσφέρουν δελεαστικά πακέτα με πολύ χαμηλό κόστος, που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα πορτοφόλια.

3. Συμβουλευτείτε ένα από τα πολλά εγχειρίδια εκγύμνασης, μιλήστε με τον γιατρό σας και γυμναστείτε στο σπίτι σας ανέξοδα, βλέποντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα στη τηλεόραση ή ακούγοντας μουσική.

4. Γυμναστείτε στη φύση.  Προτιμήστε ένα πάρκο σχετικά κοντά σας που να έχει αρκετό χώρο για ελαφρύ τρέξιμο και βάδισμα ή πάρτε το ποδήλατό σας και κάντε μερικούς γύρους με αυτό.  
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top