Νύχτα ευχών στο Περιστέρι! Ο ουρανός θα γεμίσει με πολύχρωμα φαναράκια

Ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά

Το «FANARAKIA CHRISTMAS EVENT» ταξιδεύει στο Περιστέρι!

 Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου (έναντι στάση μετρό), ο ουρανός θα γεμίσει με πολύχρωμα φαναράκια. Μικρή και μεγάλοι θα απολαύσουν  την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών.

Xριστουγεννιάτικες συναυλίες για μικρούς και μεγάλους

Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή.

Η εκδήλωση με τα φαναράκια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να γεμίσει με φαναράκια τον ουρανό της χώρας, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών. Μουσικές συναυλίες, χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή.

Περιοχές περιοδείας

Σπάρτη, Κόρινθος, Καρδίτσα, Γιαννιτσά, Λαμία, Βέροια, Γρεβενά, Αίγιο, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Φλώρινα, Ναύπλιο, Ορεστιάδα, Κατερίνη, Πάτρα, Σέρρες, Καλάβρυτα, Δράμα, Λιβαδειά, Αγρίνιο, Καβάλα, Άρτα, Ελευθερούπολη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Κορυδαλλός, Περιστέρι, Ίλιον, Χαλάνδρι. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top