Το Τρίτο Στεφάνι: Τι δήλωσαν οι συντελεστές της παράστασης

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Η παράσταση «Το τρίτο Στεφάνι» βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κώστα  Ταχτσή ανεβαίνει στο θέατρο Παλλάς στις 15 Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που σκηνοθετεί αλλά και παίζει στο έργο, μίλησε στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την άψογη συνεργασία που έχει με τις δύο πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου και Μαρία Καβογιάννη.

«To τρίτο στεφάνι» έρχεται στο Παλλάς

 

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε την αίσθηση σ’ αυτή την Ελλάδα που σήμερα έχει μία σειρά από προβλήματα,  την εικόνα μίας άλλης Ελλάδας. Αυτό που ελπίζουμε στην ουσία είναι να εκπέμπει η παράσταση αυτή την κατάφαση στη ζωή που όλοι έχουμε ανάγκη.
Δεν υπήρχε πιο ιδανικό δίδυμο από την Μαρία Κίτσου και την Μαρία Καβογιάννη για να το κάνουν αυτό. Έχουν κάτι πολύ ταιριαστό μεταξύ τους. Είναι σαν να βάζεις δύο ταιριαστά χρώματα μαζί και να φτιάχνεις έναν πίνακα. Εγώ χάρηκα πολύ γιατί δεν είχα ξαναδουλέψει μαζί τους. Είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με την Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Κίτσιου» δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Η Μαρία Καβογιάννη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη 

Οι δύο γυναίκες είναι πολύ χαρούμενες που συνεργάζονται:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να είναι η μία δίπλα στην άλλη. Κλαίμε μαζί, γελάμε μαζί » τόνισε η Μαρία Καβογιάννη με τη Μαρία Κίτσου να συμπληρώνει:

«Τρολάρουμε μαζί».

«Η τέχνη είναι πορνεία» στο θέατρο 104

Υπόθεση παράστασης

Πρόκειται για ένα έργο-σημείο αναφοράς για τη νεότερη ελληνική πεζογραφία, το οποίο αφηγείται την Ιστορία της χώρας μέσα από τη ζωή δύο γυναικών με φόντο τον Μεσοπόλεμο και την Κατοχή.

Πληροφορίες παράστασης 

Το έργο σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πρωταγωνιστούν οι  Μ. Καβογιάννη, Μ. Κίτσου, Γ. Ψυχογυιός, Κ. Ανταλόπουλος, Σ. Κεκέ, Κ. Μυριαγκού, Ντ. Γιαννακοπούλου, Ελ. Σκολίδη, Τ. Λέκκας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top