Άνοιξαν οι θερινοί κινηματογράφοι

Μυρωδιά από γιασεμί και νοσταλγία

Οι θερινοί κινηματογράφοι έκαναν πρεμιέρα χθες με όλα τα μέτρα προστασίας, περιμένοντας το κοινό που περίμενε πώς και πώς και έσπευσε παρά τον άστατο καιρό. Το Euronews σε σχετικό αφιέρωμά του, επισκέφτηκε ένα από τα πιο παλιά θερινά σινεμά της Αθήνας, την Αίγλη Ζαππείου.

Ο Δημήτρης Πιατάς διαβάζει τον «Τρελαντώνη» της Πηνελόπης Δέλτα


Η πληρότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει το 70%, τα κυλικεία και τα μπαρ θα είναι ανοικτά κατά τη διάρκεια της προβολής και δε θα υπάρχει διάλειμμα στην ταινία , για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

«Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Έχουν δουλέψει οι τεχνικοί μας. Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να υπολειπόμαστε. Δειλά-δειλά ξεκινάμε» δήλωσε ο Θεόδωρος Μαργώνης, υπεύθυνος κινηματογράφου.

Η επιστροφή όμως προϋποθέτει αποστάσεις και φυσικά όλα τα μέτρα υγιεινής των χώρων.

21 Φεστιβάλ κινηματογράφου απ' όλο τον κόσμο στην πρώτη τους διοργάνωση

Ανά δύο καθίσματα θα υπάρχει κενό μιας θέσης και οι θεατές θα πρέπει να κρατούν απόσταση τουλάχιστον 1,50 μέτρου κατά την είσοδο και την έξοδο.


Στη χώρα μας υπάρχουν 170 θερινοί κινηματογράφοι. Χθες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους 35 σε όλη την Ελλάδα.  Την προσεχή Πέμπτη  άλλοι  135  θα προβάλλουν παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες. Η μαγεία της 7ης τέχνης κάτω από τα αστέρια επέστρεψε.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ  

 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top