Μαρκουλάκης: Θα ανεβάσει την παράστασή του «Το Τρίτο Στεφάνι» διαδικτυακά

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 20:30 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 19:00

Το Σάββατο στις 5 Δεκεμβρίου στις 20:30 και την Κυριακή στις 6 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα ανέβει διαδικτυακά η παράσταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη «Το Τρίτο Στεφάνι».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την κρίση που περνούν οι ηθοποιοί και όσοι εργάζονται στον χώρο του θεάματος εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Εμένα δεν με πτοεί ψυχικά η καραντίνα. Με στενοχωρεί πάρα πολύ κυρίως το υγειονομικό πρόβλημα, η αύξηση των θανάτων. Δεν είναι τόσο ελαφρύ το πράγμα, όπως την πρώτη φορά. Ανησυχώ πολύ για τους δικούς μου ανθρώπους και για τον κάθε έναν! Αλλά η ίδια η ζωή έχει μία ησυχία και μία ηρεμία που τη βρίσκουμε πολύ σπάνια εμείς οι καλλιτέχνες», είπε αρχικά.

«Το τρίτο στεφάνι» για δύο μοναδικές online streaming προβολές

Στη συνέχεια μίλησε για την παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή που ανέβηκε στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Θα προβληθεί διαδικτυακά για δύο μοναδικές παραστάσεις, στις 5 Δεκεμβρίου στις 20:30 και στις 6 Δεκεμβρίου στις 19:00 μέσω του viva.gr.

Η Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Νίνας

Η Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Εκάβης
 

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top