«Το τρίτο στεφάνι» για δύο μοναδικές online streaming προβολές

Πρωταγωνιστούν η Μαρία Κίτσου και η Μαρία Καβογιάννη

Το τρίτο στεφάνι

Η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα προβληθεί διαδικτυακά για 2 μοναδικές μαγνητοσκοπημένες προβολές στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Η Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Νίνας

Σε μαγνητοσκόπηση υψηλής ανάλυσης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

Η Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Εκάβης

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή της παράστασης εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top