15 απίθανες συναυλίες που γίνονται τον Σεπτέμβριο και δεν πρέπει να χάσεις

Κλείσε το εισιτήριό σου και αφέσου στον ρυθμό της μουσικής

Οι συναυλίες είναι ένα από τα πιο μελωδικά στοιχεία του καλοκαιριού. Ήχοι γνωστοί, στίχοι πολυτραγουδισμένοι, ενορχηστρώσεις που ξυπνούν νοσταλγικά αναμνήσεις. Με τη φωνή αγαπημένων καλλιτεχνών στο προσκήνιο. Μπορεί αυτή τη στιγμή για τους περισσότερους οι διακοπές να φτάνουν στο τέλος, αλλά επειδή το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στους τρεις ημερομολογιακούς του μήνες, συγκεντρώσαμε 15 συναυλίες που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και δεν πρέπει να χάσεις.

Η Καρολίνα Ροβύθη ζωγραφίζει την Ελλάδα

Αφίσα συναυλίας Νίκου Πορτοκάλογλου - Ένα φως αναμμένο

Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει στο City Garden Festival μία μοναδική συναυλία με τους Φατμέ. Μία γιορτινή μουσική παράσταση, στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που τα συνδυάζει και στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».
Πότε; Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; City Garden Festival

Ρένα Μόρφη - αφίσα συναυλίας

Ρένα Μόρφη

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον Ιούνιο που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη ρίχνει αυλαία στο καλοκαίρι μας με τον καλύτερο τρόπο. Με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία με αέρα άλλης εποχής, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι, η Ρένα Μόρφη αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερα περίπτωση του ελληνικού πενταγράμμου. Ραντεβού στη Νίκαια! 
Πότε; Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας 

Αφίσα Συναυλίας Φοίβου Δεληβοριά

Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος κυκλοφόρησε την τελευταία, 8η σειρά τραγουδιών του ΑΝΙΜΕ τον Μάιo που μας πέρασε, ετοιμάζεται για την πρώτη ολοκληρωμένη τους παρουσίαση για μία και μοναδική συναυλία αυτό τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Πέρα από τη γνωστή και μη εξαιρετέα μουσική του οικογένεια (τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Κώστα Παντέλη και τον Yoel Soto), ο Φοίβος Δεληβοριάς θα έχει μαζί του δύο σπουδαίους σολίστες που έδωσαν τον αέρα και την «anima» τους στο ΑΝΙΜΕ: τον Φώτη Σιώτα και τον Θοδωρή Ρέλλο.
Πότε; Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Αφίσα Συναυλίας Παύλου Παυλίδη

Παύλος Παυλίδης

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska επιστρέφουν στην Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια και γνωστές μελωδίες. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας καλεί σε μία ηλεκτρική συναυλία - γιορτή, με την ίδια εκρηκτική διάθεση που έζησαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού. Τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια του, αναμειγνύονται σε ένα πρόγραμμα που θα μας βάλει ξανά στον ιδιοσυγκρασιακό και τολμηρό κόσμο του μοναδικού τραγουδοποιού. 
Πότε; Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 

Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Κότσιρας μαζί σε συναυλία

Γιώργος Νταλάρας & Γιάννης Κότσιρας 

Συναντήθηκαν ένα δύσκολο χειμώνα επί σκηνής. Καλεσμένος του Γιώργου Νταλάρα ο Γιάννης Κότσιρας, σε ένα πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους, που ο κόσμος υποδέχτηκε θερμά, με συγκίνηση και αγάπη. Αποτέλεσμα; Δύο συναυλίες sold out σε λίγες μόνο ημέρες και τραγούδια που τους και μας ενώνουν. Μια σπάνια συνύπαρξη, με αγαπημένα κλασσικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Διασκευές, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, απρόβλεπτα, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού. 
Πότε; Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας 

Συναυλία Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιώργος Περρής

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιώργος Περρής

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Πρωταγωνιστεί στην μουσική σκηνή της χώρας μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες, έχει ένα ζηλευτό ρεπερτόριο με δεκάδες επιτυχίες που γίνανε μέχρι και συνθήματα, έχει ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο με την μουσική και τα τραγούδια της κι έχει εμφανιστεί σε εμβληματικούς χώρους εντός κι εκτός συνόρων. Μαζί της ο Γιώργος Περρής, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του. Καταξιωμένος ως ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής της χώρας μας, ο Γιώργος Περρής έγινε ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που συνδέθηκε με τα βραβεία Grammy καθώς τον επέλεξαν ως έναν από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής. Πάρε με, λοιπόν, αγκαλιά και πάμε! 
Πότε; Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου -  21:00
Πού; Faliro Summer Theater

Συναυλία Νατάσσα Μποφίλιου

Νατάσσα Μποφίλιου

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο, ύστερα από μια μαγική, ενθουσιώδη πρώτη συνάντηση με το κοινό της στην Αθήνα, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά - μία συναυλία που μετά την ανακοίνωσή της έγινε πολύ γρήγορα sold out, επιστρέφει στην Αθήνα το Σεπτέμβριο, για να γιορτάσει  αυτό που αγαπά περισσότερο: Την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες!
Πότε; Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Θέατρο Βράχων Βύρωνα «Μελίνα Μερκούρη» 

Συναυλία Μαραβέγιας

Κωστής Μαραβέγιας

Μπορεί η αρχική σκέψη να ήθελε τη συγκεκριμένη συναυλία να πραγματοποιηθεί στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον αεικίνητο Κωστή Μαραβέγια. Για αυτό, και φέτος, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτι γίνεται Σεπτέμβριο μήνα στην Αθήνα. Και ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θα είναι μόνος! Μοιρασμένοι σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα σε σταθμούς περιοδείας ή και σταθμούς διακοπών για τους πιο τυχερούς, οι εκλεκτοί, μοναδικοί, ξεχωριστοί καλεσμένοι έκπληξη κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες για την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία του 2022, πάνω στην άμμο, δίπλα στο κύμα!
Πότε; Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Α' Πλαζ Βούλας

Συναυλία Γιάννης Χαρούλης

Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του επιστρέφουν στην Αθήνα, μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, για να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Ο Γιάννης Χαρούλης θα μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει, αλλά και με τα καινούργια, από τον νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται. 
Πότε; Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 

Συναυλία Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι, σε μια συναυλία γιορτή. Η συνταγή είναι σίγουρη και πετυχημένη. Ο Βασίλης στη σκηνή θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια. Και από κάτω θα μαζευτούμε όλοι -μικροί και μεγάλοι- και θα γίνουμε ένα.
Πότε; Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Faliro Summer Theater 

Συναυλία Γιάννης Αγγελάκας

Γιάννης Αγγελάκας

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλουν να προφητεύουν τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν, και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί. Έτσι λοιπόν σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Έχω κέφια»), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει την μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στον δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε... θερμοκρασία βρασμού. Τη συναυλία θα ανοίξουν τα Kadinelia, το world acoustic ντουέτο που δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας
Πότε; Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
 

Συναυλία Μαρίζα Ρίζου

Μαρίζα Ρίζου

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο, φυσικά, δεν θα λείπουν τραγούδια-σταθμοί αλλά και καινούριες διασκευές. Η Μαρίζα Ρίζου, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις, και μας υπόσχονται μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά εν μέσω Σεπτεμβρίου. Γιατί, μαζί της πάμε πάντα στο φως.
Πότε; Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Συναυλία Αλκίνοος Ιωαννίδης

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Πέρασαν πάνω από είκοσι χρόνια κι όμως ο ζωντανός δίσκος που ηχογραφήθηκε εκείνο το βράδυ στον Λυκαβηττό εξακολουθεί να μας ταξιδεύει. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης υπόσχεται να το κάνει πράξη και τον φετινό Σεπτέμβριο. Και θα τα καταφέρει. Για να μοιραστούμε όσα ζήσαμε στο χθες κι όσα ονειρευόμαστε για το αύριο. Αλλά, κυρίως, για να συναντηθούμε στην παρούσα στιγμή. Εξάλλου, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος, δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, αλλά ζητάμε το παρόν. 
Πότε; Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
 

Συναυλία Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Τέσσερα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη. Μαζί του η Μελίνα Κανά, σε μία συναυλία υψηλών συναισθημάτων.
Πότε; Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου - 21:00
Πού; Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Συναυλία Άννα Βίσση

Άννα Βίσση

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα Βίσση και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της. Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει το καλοκαίρι μας;
Πότε; Τρίτη 27 & Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου - 20:30
Πού; Θέατρο Άλσος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top