Μίμης Πλέσσας και Δάκης στο Half Note

Συναντιούνται ξανά μετά τις επιτυχημένες καλοκαιρινές τους συναυλίες

Μίμης Πλέσσας και Δάκης στο Half Note

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Μετά την πολύ μεγάλ�� επιτυχία των καλοκαιρινών τους συναυλιών στο Βεάκειο Θέατρο και στη λίμνη Βουλιαγμένης , ο Μίμης Πλέσσας και ο Δάκης συναντιούνται στο Half Note.

Από το 1968 είχαν να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής ο σπουδαίος συνθέτης και ο διαχρονικός ερμηνευτής, αλλά τώρα εκπληρώνουν τις προσδοκίες μας και με το παραπάνω.

Ο Δάκης θα αποδώσει "Στιγμές", τόσο από την κοινή πορεία του με το Μίμη Πλέσσα όσο και από τις δημιουργίες του μεγάλου συνθέτη.

Επίσης ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει, από το album "Moments", εμβληματικά τραγούδια του συνθέτη σε 7 γλώσσες, όπως το "Ποια νύχτα σ'έκλεψε" και το "Ένας Ουρανός μ'αστέρια "στα αγγλικά , "Ποιος το ξέρει " και "Αν σ'αρνηθώ αγάπη μου " στα γαλλικά, "Η πρώτη μας νύχτα" στα ιταλικά, "Αστέρι αστεράκι" στα βραζιλιάνικα, "Τις χάντρες" στα αραβικά, επιφυλάσσοντας μεγάλες εκπλήξεις σε όσους επιλέξουν να τους απολαύσουν!

​Μίμης Πλέσσας: πιάνο

Πάνος Δέρβος: πλήκτρα

Δάκης: Ερμηνεία

Φιλική Συμμετοχή :Έλενα Περβαινά

Επιμέλεια προγράμματος: Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top