Χρυσηίδα Δημουλίδου: Μίλησε στην Μενεγάκη για το bullying και... δάκρυσε

Ζήτησε βοήθεια γιατί κινδυνεύει η ζωή της, όπως ισχυρίζεται

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Μίλησε στην Μενεγάκη για το bullying και... δάκρυσε
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το bullying που δέχεται μέσω διαδικτύου.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, η συγγραφέας αποφάσισε να κλείσει τα επίσημα προφίλ της στο Facebook και να αφήσει ανοιχτό μόνο ένα, μέσω του οποίου κατήγγειλε αυτό που θεωρεί ως bullying εναντίον της.
H ίδια ανέφερε: «Δέχομαι ηλεκτρονικό bullying εδώ και 7 χρόνια... Ξεκίνησε σαν κριτική βιβλίου από ανθρώπους που δεν είχαν διαβάσει τα βιβλία και όμως ασκούσαν κριτική. Δεν έδινα σημασία, όμως αυτό σιγά σιγά εισχώρησε στην προσωπική μου ζωή…»
Στη συνέχεια δήλωσε πως θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Θα πάω μαζί με την δικηγόρο μου. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό το γεγονός και θα παραδώσουμε τον φάκελο, τις καταγγελίες και θα προχωρήσουμε».
Όταν η Ελένη την ρώτησε αν φοβάται για την ζωή της εκείνη απάντησε: «Αμέ! Βεβαίως», ενώ όταν η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε γιατί να θέλει κάποιος να την πειράξει είπε: «Δεν ξέρω αν είναι απειλές για πλάκα ή για λόγους διασκέδασης και τρομοκρατίας, αλλά εμένα με τρομάζουνε αυτά τα πράγματα, διότι με κάνουν και νιώθω ανασφάλεια…Δηλαδή να φοβάμαι να βγω έξω; Και αν είναι κάποιος παλαβός και επηρεαστεί από αυτά που γίνονται… και θεωρεί πως το σωστό και δίκιο για να αποδώσει δικαιοσύνη είναι να κάνει κακό στη Δημουλίδου;»
Κλείνοντας, η κ. Δημουλίδου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της: «Εγώ τώρα μετά βίας κρατιέμαι ώστε να είμαι ψύχραιμη και να μην δείξω πόσο στεναχωρημένη είμαι. Ξέρεις Ελένη τι είναι αυτό που με πειράζει; Δουλεύω από μικρό παιδί, φέρνω τόσα λεφτά σε αυτό το κράτος και που είναι το ευχαριστώ; Όχι σε εμένα, αλλά στο κράτος. Πολύ εφορία και πολύ κυνηγητό. Δεν αντέχεται. Εγώ από τα λεφτά που φέρνω στην Ελλάδα πληρώνονται άνθρωποι που εργάζονται ή που δεν εργάζονται. Φέτος δεν μπορώ να δουλέψω. Γιατί; Τι έκανα; Ποιον πείραξα; Να αυτό ήθελα να αποφύγω. Δεν ήθελα να συγκινηθώ».
Δείτε το βίντεο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top