Ταξίδι στο ηλιακό μας σύστημα

Από Δευτέρα στο Πλανητάριο

Από Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο Θόλο του Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ευγενίδιου Ιδρύματος, οι λάτρεις του διαστήματος θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα… ει��ονικό ταξίδι έξω από τη Γη και ως την άκρη του ηλιακού μας συστήματος, χάρης στην προβολή της ταινία «Διαστημικά σκουπίδια».

Μάλιστα η επίσημη πρώτη παρουσίαση της ταινίας θα πραγματοποιηθεί με τριπλή προβολή και θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η ταινία μελετά την αύξηση του δακτυλίου των διαστημικών σκουπιδιών, τα οποία απειλούν την ασφάλεια της τροχιάς του πλανητή. Και όταν λέμε «σκουπίδια», εννοούμε εγκαταλελειμμένους δορυφόρους, χρησιμοποιημένους πυραύλους, τεμάχια μετάλλων που προήλθαν από εκρήξεις, αλλά και απόβλητα που προκύπτουν από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και αφήνονται ανεξέλεγκτα στο διάστημα.

Τη Δευτέρα οι προβολές θα γίνουν στις 19:30, 20:30 και 21:30 και είναι απαραίτητα τα δελτία εισόδου τα οποία θα διανέμονται από τις 18:30 και μέχρι να εξαντληθούν οι ελεύθερες θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top